Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Πρόσκληση για συμμετοχή σε ημερίδα

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΠΡΟ-ΩΘΗΣΗ», στην οποία η Ε.Σ.Α.μεΑ. συμμετέχει ως Εταίρος, στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Πρόσβαση στον Τουρισμό - Ώθηση στην Εργασία: Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ανέργους/ες με αναπηρία στον τουριστικό κλάδο της Περιφέρειας Αττικής», σας καλεί να συμμετάσχετε σε ημερίδα που διοργανώνει τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου στο αμφιθέατρο (ισόγειο) της Ε.Σ.Α.μεΑ. (Διεύθυνση: Ελευθερίου Βενιζέλου 236, 163 41 Ηλιούπολη) και ώρα 10.30.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα παρουσιαστούν οι στόχοι και οι βασικοί άξονες της Πράξης, οι επιμέρους και εξειδικευμένες ενέργειες που θα συμβάλλουν στη βελτιστοποίηση της υλοποίησής της, καθώς και τα κριτήρια επιλογής των ωφελούμενων.

Η επίσημη πρόσκληση και το πρόγραμμα της ημερίδας επισυνάπτονται στο παρόν. Η συμμετοχή σας στην εν λόγω ημερίδα κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική για την υλοποίηση της Πράξης.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στην ημερίδα, παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τη συνημμένη Φόρμα Δήλωσης Συμμετοχής που επισυνάπτεται στο παρόν.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την υπάλληλο της Ε.Σ.Α.μεΑ. κ. Δημήτρη Λογαρά στο τηλέφωνο 210 9949837.

Πρόσκληση σε ηλεκτρονική μορφή (application/msword, 126 KB)
Πρόσκληση σε ηλεκτρονική μορφή (application/pdf, 122 KB)
Φόρμα συμμετοχής σε ηλεκτρονική μορφή (application/msword, 34 KB)
 
Πηγή: ΕΣΑΜΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου