Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Ποδηλατικό Σωματείο «1000 Δέντρα»

Το Ποδηλατικό Σωματείο «1000 Δέντρα» αναγγέλλει την δημιουργία παιδικού / εφηβικού τμήματος ορεινής ποδηλασίας (ΜΤΒ) για τους μικρούς φίλους του αθλήματος!

Τα τμήματα απευθύνονται σε παιδιά και νέους από 8 έως 16 ετών. Ξεκινώντας από την αγάπη μας για την ποδηλασία και τη φύση, έχουν ως βασικό στόχο την γνωριμία των παιδιών με την ορεινή ποδηλασία, την βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης και των τεχνικών δεξιοτήτων τους καθώς και την διάπλαση των χαρακτήρων τους μέσα από το ομαδικό πνεύμα και τον ήπιο κι υγιή ανταγωνισμό. Φυσικά, για τους μικρούς αναβάτες που θα έχουν τη θέληση και τη δυνατότητα επιπλέον εξέλιξης θα δίνεται η επιλογή εξειδικευμένης και πιο απαιτητικής προπόνησης με αγωνιστικούς πλέον στόχους.

Το πρόγραμμα προπονήσεων θα ξεκινήσει στις 10 Σεπτεμβρίου 2012 και θα περιλαμβάνει τρεις προπονήσεις την εβδομάδα (Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο απόγευμα). Την οργάνωση και διεύθυνση του “1000 Δέντρα Syndicate» θα αναλάβει ο Βαλκανιονίκης και Πρωταθλητής Ελλάδος στο Mountain Bike, Κώστας Συμελίδης, ο οποίος θα μεταφέρει στους νεαρούς, επίδοξους ποδηλάτες τα μυστικά του αθλήματος. Οι προπονήσεις θα γίνονται πάντα στο περιαστικό δάσος του Σέιχ Σου, σε ελεγχόμενους δασικούς δρόμους και μονοπάτια υπό την επίβλεψη και την καθοδήγηση του προπονητή τους. Σημείο συνάντησης κι εκκίνησης θα είναι κάθε φορά το Πυροφυλάκιο του Αγ. Παύλου (έξοδος περιφεριακής Αγ. Παύλος). Φυσικά, ο χαρακτήρας, η ένταση κι η διάρκεια των προπονήσεων θα προσαρμοστούν ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων και τα τμήματα που θα σχηματιστούν στην πορεία.

Πρώτη συνάντηση του προπονητή και του team υποστήριξης θα γίνει με τους γονείς και τους μικρούς αθλητές το Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2012 ώστε να λυθούν απορίες, να απαντηθούν ερωτήσεις και γενικά να διευθετηθούν όλες οι λεπτομέρειες για την ομαλή ροή και λειτουργία του τμήματος ώρα 16.00 στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά. Εκεί θα έχει στηθει ένα μικρό bike park όπου τα παιδιά θα μπορούν να δοκιμάζουν τις ικανότητές τους, οπότε καλό είναι να φέρουν και τα ποδήλατά τους μαζί!

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε στο 2310 642830 ή 6948 947569 (Στάθης Κουτμερίδης). Παρακαλούμε τους γονείς που ενδιαφέρονται για εγγραφή στο “1000 Dentra Syndicate” να επικοινωνήσουν μαζί μας πριν τις 1/9/2012 ώστε να οργανώσουμε το ωράριο προπονήσεων έτσι ώστε να διευκολύνει όσο το δυνατόν περισσότερους στις μετακινήσεις τους.

Συνδρομή : 25 ευρώ / μήνα ( 20 ευρώ / μήνα για δεύτερο παιδάκι)

Πηγή: Πυγολαμπίδες στο κλουβί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου