Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Θεατρική παράσταση: Ο Εγωιστής Γίγαντας


Τη Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012, στις 21:15, θα παρουσιαστεί στο Δημοτικό Θέατρο Κήπου, το έργο «Ο Εγωιστής Γίγαντας» του Όσκαρ Ουάιλντ, από το «Θέατρο του Παιδιού», την παιδική σκηνή του Θεάτρου «Αποθήκη».



Η παράσταση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Τη σκηνοθεσία και τη θεατρική διασκευή υπογράφει ο Γιάννης Κόκκινος, τα σκηνικά ο Γιώργος Καρακάσης, τα κοστούμια η Εύη Μπαράκου, τη μουσική ο Μιχάλης Κόκκινος και τις χορογραφίες η Ζωή Σαρίδου.

Παίρνουν μέρος οι ηθοποιοί Ελένη Τριανταφύλλου, Ηλίας Νάκος, Ηλίας Παγούρας, Νικολέττα Κοφινά, Μιχάλης Κόκκινος, Κατερίνα Μπιμπή και Βασιλική Αλεξοπούλου.

Λίγα λόγια για το έργο:
Κάπου στην Βόρεια Ιρλανδία υπάρχει ένας απίθανος κήπος, με πανέμορφα δέντρα, κάθε λογής λουλούδια και χιλιάδες μελωδικά πουλιά! Ο κήπος ανήκει σ’ έναν Γίγαντα, ο οποίος λείπει για χρόνια σ’ ένα μέρος μακρινό. Εκεί μαζεύονται κάθε μέρα τα παιδιά και παίζουν, γιατί στη μικρή τους πόλη, δεν υπάρχει άλλος ελεύθερος χώρος. Κάποια μέρα ο Γίγαντας επιστρέφει και βλέπει τα παιδιά. Ενοχλημένος τα διώχνει και βάζει φράχτες σε όλες τις εισόδους για να μην μπει κανείς. Από εκείνη την στιγμή ο κήπος ερημώνει. Φεύγουν τα πουλιά, τα λουλούδια αρνιούνται να φυτρώσουν και στον κήπο απλώνεται το Χιόνι, η Παγωνιά, το Χαλάζι και ο Βοριάς. Όλα εξαρτώνται πλέον από το γέλιο ενός μικρού παιδιού…

Η τιμή γενικής εισόδου για την παράσταση διαμορφώνεται στα 10 ευρώ.

Τηλέφωνα επικοινωνίας με τους συντελεστές της ομάδας: 210 9595084 & 6972135315

«ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» Παιδική Σκηνή Θεάτρου ΑΠΟΘΗΚΗ - www.theatro-tou-paidiou.gr
Πηγή: ipolistonkosmo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου