Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές από το ίδρυμα λοχαγού Φανουράκη

Το ίδρυμα λοχαγού Φανουράκη προκηρύσσει για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013 υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

Οι υποτροφίες αυτές ανέρχονται σε πέντε (5) κατ’ανώτατο όριο συνολικά για τις προαναφερθείσες κατηγορίες σπουδών.

Προϋποθέσεις υποβολής αιτήσεων:
Οι υποψήφιοι για τη χορήγηση υποτροφιών θα πρέπει να πληρούν απαραιτήτως τις εξής προϋποθέσεις:
α) να κατάγονται από τις νήσους Χάλκη ή Κω της Δωδεκανήσου,
β) να στερούνται των αναγκαίων ίδιων πόρων
γ) να μην έχουν λάβει άλλη υποτροφία για τις ίδιες σπουδές
δ) ο βαθμός επίδοσης με τον οποίο έλαβαν το πτυχίο / δίπλωμα πρέπει να είναι άριστα ή λίαν καλώς με αντιστοιχία ΔΟΑΤΑΠ (Διεπιστημονικός Οργανισμός Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης)
ε) η γλωσσομάθεια

Απαραίτητα δικαιολογητικά: α) Αίτηση –Υπεύθυνη Δήλωση
β) Φωτογραφία μεγέθους ταυτότητας στη θέση του εντύπου Αίτησης –Υπεύθυνης Δήλωσης
γ) Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας δ) Συνοπτικό Βιογραφικό Σημείωμα. ε) Αντίγραφο πτυχίου ή διπλώματος (να αναγράφεται ο βαθμός κτήσης του και ο χαρακτηρισμός του) και αναλυτική βαθμολογία όλων των εξαμήνων φοιτήσεως στη Σχολή
στ) Αντίγραφο πιστοποιητικού γνώσης ξένης γλώσσας ζ) Βεβαίωση εγγραφής ή αποδεικτικά κατ’ αρχήν αποδοχής ή θετικά στοιχεία αλληλογραφίας με το Πανεπιστήμιο ή τη Σχολή στο οποίο έχουν απευθυνθεί οι υποψήφιοι για μεταπτυχιακές σπουδές.
η) Αντίγραφο οικογενειακού ή/και ατομικού εκκαθαριστικού σημειώματος εφορίας οικ. έτους 2011
θ) Υπεύθυνη δήλωση σχετικά με το αν ο υποψήφιος έλαβε, λαμβάνει ή έχει ζητήσει υποτροφία ή οικονομική ενίσχυση από άλλο φορέα (δημόσιο ή ιδιωτικό) και αν εξέπεσε αυτής λόγω υπαιτιότητάς του.
ι) Πιστοποιητικό γεννήσεως και βεβαίωση μόνιμης κατοικίας
κ) Για του άρρενες υποψηφίους: Πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης
Σημείωση:Όλα τα αντίγραφα των δικαιολογητικών που υποβάλλονται συνημμένα με την αίτηση πρέπει να είναι επικυρωμένα από την αρμόδια κατά περίπτωση αρχή.

Προθεσμία-τρόπος υποβολής υποψηφιότητας:
Προθεσμία κατάθεσης των αιτήσεων ορίζεται η 27η Ιουλίου 2012, μετά την οποία καμία αίτηση δεν θα γίνει δεκτή.

Η κατάθεση των αιτήσεων γίνεται από τον ίδιο τον υποψήφιο, με αντιπρόσωπο ή ταχυδρομικά (όχι με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο), στη διεύθυνση:
ΙΔΡΥΜΑ ΛΟΧΑΓΟΥ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ
Μαρασλή 21-23
106 76 Αθήνα
ή
στην Τ.Θ. 17050. Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μόνο, εφ' όσον είναι συμπληρωμένες χωρίς καμία παράλειψη και συνοδεύονται από OΛΑ τα δικαιολογητικά, τα οποία αναφέρονται στην Προκήρυξη. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν για πληροφορίες και το έντυπο αίτησης στη Γραμματεία του Ιδρύματος, καθώς και στην ιστοσελίδα www.fanourakisfoundation.org, στο email: info@fanourakisfoundation.org και στα τηλέφωνα: 2107249940 – 2107214604 από Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-15.00.

Πηγή: diorismos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου