Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Εργαστήρι δραματουργίας

Σε συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας διοργανώνουμε και σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε ένα ενδιαφέρον εργαστήρι δραματουργίας που παρουσιάζει η γνωστή δραματουργός, συγγραφέας και καθηγήτρια Λου Κόουπ.

Το εργαστήρι δραματουργίας θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά και έχει σχεδιαστεί για χορογράφους και για δραματουργούς. Απευθύνεται ωστόσο και σε σκηνοθέτες και δραματουργούς θεάτρου και περφόρμανς.

Η Λου Κόουπ είναι δραματουργός, συγγραφέας και καθηγήτρια. Εργάζεται κυρίως στο Βέλγιο και τη Βρετανία. Μετά από σπουδές θεάτρου, ειδικεύτηκε στην προετοιμασία σκηνοθετών και χορογράφων με σκοπό τη δημιουργία σε περιβάλλοντα συνεργασίας.

Φέτος συνεργάστηκε ως δραματουργός με τον Κουν Ωγκουστέινεν στην παράσταση «Au-delà» (les ballets c de la b). Η Λου Κόουπ διδάσκει δραματουργία και χορογραφικές διαδικασίες στο Fontys Dansacademie στην Ολλανδία, όπου είναι επίσης «μέντορας» όλων των μεταπτυχιακών φοιτητών του τμήματος χορογραφίας. Έχει διδάξει σεμινάρια και εργαστήρια και έχει δημοσιεύσει άρθρα και δοκίμια με θέμα τον σκηνοθέτη/χορογράφο σε περιβάλλον συνεργασίας.


Πότε: 12–15 Ιουλίου 2012

Πού: Καλαμάτα (ο χώρος θα ανακοινωθεί σύντομα)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τηλέφωνο: 27210 83086 & 90886
E-mail: mail@kalamatadancefestival.gr
www: www.kalamatadancefestival.gr/en/event_content.php?IssueID=9&ArticleID=119&lang=en
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου