Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Βουτιές για μικρά και "μεγάλα" παιδιά...

Εκατοντάδες παιδιά δημοτών και κατοίκων και στις τέσσερις Δημοτικές Ενότητες Συκεών, Νεάπολης, Αγίου Παύλου και Πεύκων έχουν και φέτος το καλοκαίρι την ευκαιρία να απολαύσουν πολυήμερες διακοπές στο πλαίσιο των παιδικών κατασκηνώσεων που υλοποιεί και φέτος ο δήμος Νεάπολης-Συκεών, με τις αιτήσεις συμμετοχής να υποβάλλονται από αύριο. Την ίδια ώρα προετοιμάζεται και η υλοποίηση των δράσεων «Παιδί και θάλασσα» και «ΑμεΑ και θάλασσα», όπως επίσης «ΚΑΠΗ και θάλασσα» τα οποία περιλαμβάνουν ημερήσιες εκδρομές, με το αναλυτικό πρόγραμμα να ανακοινώνεται τις επόμενες ημέρες.
Στόχος της δημοτικής αρχής είναι να προσφέρει ποικιλία εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών προγραμμάτων για όλα τα παιδιά, ενώ παράλληλα να στηρίζει τους εργαζόμενους γονείς, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις των οποίων τους κρατούν στην πόλη. Παράλληλα, τον ήλιο και τη θάλασσα θα απολαύσουν και φέτος τα μέλη των ΚΑΠΗ και των τεσσάρων δημοτικών ενοτήτων.

Πάμε κατασκήνωση!
Έως το τέλος Αυγούστου διαρκεί το φετινό Πρόγραμμα Κατασκηνώσεων του δήμου Νεάπολης-Συκεών και απευθύνεται σε παιδιά δημοτών και κατοίκων και στις τέσσερις Δημοτικές Ενότητες Συκεών, Νεάπολης, Αγίου Παύλου και Πεύκων.
Για ένα ή και περισσότερα 11ήμερα, παιδιά ηλικίας 6 έως 14 ετών έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν διακοπές σε πανέμορφα και καταπράσινα μέρη της Χαλκιδικής και της Καβάλας, παιχνίδια στη θάλασσα και την άμμο με ασφάλεια και υπό την εποπτεία έμπειρων ομαδαρχών, να έρθουν σε επαφή με συνομηλίκους τους και να μυηθούν στα όμορφα συναισθήματα της ομαδικής δουλειάς και συνεργασίας.
Το κατασκηνωτικό πρόγραμμα αρχίζει στις 18 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως και τις 25 Αυγούστου και η τιμή συμμετοχής είναι προσιτή σε όλους. Τα παιδιά μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των κατασκηνώσεων «YUPPI CAMP» στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής «Γλάροι» στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής και «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» στην Κάργιανη Καβάλας.

• Οι εγγραφές ξεκινούν αύριο και οι ενδιαφερόμενοι γονείς και κηδεμόνες μπορούν για περισσότερες πληροφορίες να καλούν το τηλέφωνο 2310 679186. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου