Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Tο Πανηγύρι της Αγάπης 2012

Το Πανηγύρι της Αγάπης διοργανώνεται κάθε χρόνο από το 1996 και είναι μια μεγάλη, πολυσυμμετοχική ανοιξιάτικη γιορτή που όλα αυτά τα χρόνια κατάφερε να ευαισθητοποιήσει χιλιάδες συνανθρώπους μας, να αφυπνίσει συνειδήσεις και να εκμαιεύσει την αγάπη και τη συμμετοχή όλων των φίλων μας.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να προβάλει την κοινωνική αλληλεγγύη, την αποδοχή, τον σεβασμό και την αγάπη, να ευαισθητοποιήσει τους συμπολίτες μας και συγχρόνως να υπενθυμίσει ότι τα άτομα με νοητικά προβλήματα μπορούν να συμμετέχουν σε όλες σχεδόν τις δραστηριότητες της ζωής, έχοντας απλά μεγαλύτερη ανάγκη για σεβασμό και υποστήριξη. Παράλληλα να ενισχύσει το πρόγραμμα κατοικιών υποστηριζόμενης διαβίωσης που θα εξασφαλίσει τη φροντίδα των νέων μας όταν θα έχουν μοιραία στερηθεί τη φυσική παρουσία και το αγκάλιασμα των γονιών τους.

Φέτος το Πανηγύρι της Αγάπης 2012 διοργανώνεται στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΜΕΤΡΟ Συντάγματος και διαρκεί 3 ημέρες: Μ. Τρίτη, Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη (10, 11, 12 Απριλίου).

Αυτό το τριήμερο, από τις 9 το πρωί και μέχρι τις 9 το βράδυ, το Εργαστήρι θα υποδέχεται με χαρά τους πολυάριθμους φίλους μας.

Ειδικά διαμορφωμένες επιφάνειες θα έχουν καλύψει συμμετρικά το χώρο της εκδήλωσης για να φιλοξενήσουν τα ωραιότατα δώρα και τις νοστιμιές που έχουν προσφέρει στο Εργαστήρι πολυάριθμες μη κυβερνητικές οργανώσεις, εμπορικές εταιρίες, καταστήματα, ιδιώτες κ.ά.

Οι επισκέπτες μας θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν την έκθεση των αξιόλογων χειροτεχνημάτων που με πολλή αγάπη και μεράκι ετοιμάζουν όλη τη χρονιά οι απασχολούμενοι νέοι μας και να κάνουν καλές και έξυπνες αγορές.

Μία πλούσια λαχειοφόρος αγορά περιμένει τους φίλους μας με πολλά πλούσια, πολύτιμα και χρήσιμα δώρα!

Σας περιμένουμε όλους στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΜΕΤΡΟ της πλατείας Συντάγματος!

Θα είμαστε όλοι εκεί!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου