Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Πιλοτικό πρόγραμμα άσκησης για φοιτητές ΑμεΑ στο ΑΠΘ

Ξεκινά την ερχόμενη Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου το Πιλοτικό Πρόγραμμα Φυσικής δραστηριότητας – Ενδυνάμωσης και Αναψυχής που διοργανώνει η Επιτροπή Εποπτείας του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου του Α.Π.Θ., σε συνεργασία με την Επιτροπή Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας που έχουν κινητικά προβλήματα – αναπηρίες και θα πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη, από τις 16:00 έως τις 18:00 και κάθε Παρασκευή από τις 15:00 έως τις 17:00.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος σε κατάλληλα δομημένα προγράμματα άσκησης καθώς και να βοηθηθούν εξατομικευμένα προς την κατεύθυνση της βελτίωσης της φυσικής τους κατάστασης και της προσωπικής τους ψυχαγωγίας. Για την εφαρμογή του προγράμματος θα χρησιμοποιηθούν εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι των αθλητικών εγκαταστάσεων του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου του Α.Π.Θ.

Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 29 Ιουνίου. Για την εγγραφή απαιτείται η έκδοση της κάρτας εισόδου του γυμναστηρίου. Τηλέφωνα επικοινωνίας για συμμετοχή: 2310-992672, καθημερινά από τις 09:00 έως και τις 21:00.

Πηγή: Καλά Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου