Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Διαγωνισμός ιδεών «Ενιαία εικόνα και ταυτότητα για τα Μνημεία και Μουσεία της Ελλάδας»

Το Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων, σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού διοργανώνει διαγωνισμό ιδεών για τη δημιουργία ενιαίας εικόνας και ταυτότητας των Μνημείων και Μουσείων της Ελλάδας.
Αναζητούνται προτάσεις για το λογότυπο “Μνημεία και Μουσεία της Ελλάδας”, τις εφαρμογές του, την ενιαία εξωτερική σήμανση καθώς και τη σήμανση των σημείων εξυπηρέτησης επισκεπτών των αρχαιολογικών χώρων και μουσείων της Ελλάδας. 
Ο διαγωνισμός γίνεται στο πλαίσιο του προγράμματος “Αναβάθμιση των υπηρεσιών σε Αρχαιολογικούς Χώρους και Μουσεία” και σκοπός του είναι να ενοποιηθεί η εικόνα και ταυτότητα της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.
Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός σε εταιρείες και φυσικά πρόσωπα (άνω των 18 ετών) και αφορά γραφίστες, σχεδιαστές, αρχιτέκτονες, διακοσμητές, εικαστικούς καλλιτέχνες και άλλες συναφείς ειδικότητες.
Αφού επιλεχτούν οι προτάσεις που θα βραβευτούν από την κριτική επιτροπή και το κοινό θα διοργανωθεί τελετή βράβευσης και έκθεση.

Υποβολή προτάσεων για τον διαγωνισμό ιδεών «Ενιαία εικόνα και ταυτότητα για τα Μνημεία και Μουσεία της Ελλάδας» έως τις 26 Ιανουαρίου 2012

Πληροφορίες για το Διαγωνισμό Ιδεών μπορείτε να βρείτε στο: 
ideas.culture.gr και στο www.culture.gr

Πηγή: diorismos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου