Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Υποτροφίες του κληροδοτήματος «Χρύσανθου και Αναστασίας Καρύδη»

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης ανακοίνωσε ότι θα χορηγήσει κατά το ακαδημαϊκό έτος 2011-12 επτά(7) υποτροφίες, χωρίς διαγωνισμό, με επιλογή, σε βάρος των εσόδων του κληροδοτήματος «Χρύσανθου και Αναστασίας Καρύδη». Οι υποτροφίες θα χορηγηθούν σε πρωτοετείς φοιτητές της Σχολής Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης (συγκεκριμένα από μία (1) υποτροφία στα Τμήματα Βιολογίας, Μαθηματικών, Χημείας, Επιστήμης Υπολογιστών, Εφαρμοσμένων Μαθηματικών, Φυσικής και Επιστήμης και Τεχνολογίας Υλικών που αποφοίτησαν από Λύκειο του Νομού Ηρακλείου ή Λασιθίου και πέτυχαν με τη συμμετοχή τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, την υψηλότερη σειρά εισαγωγής στο Τμήμα τους.

Το ποσό της υποτροφίας ανέρχεται σε 2.000,00 ευρώ (εφάπαξ).
Η διάρκεια της υποτροφίας ορίζεται σε ένα (1) έτος.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν στη Γραμματεία του κάθε Τμήματος της Σχολής Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών μέχρι και την 17η Φεβρουαρίου 2012) αίτηση συνοδευόμενη από τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας από το οποίο να προκύπτει η Ελληνική ιθαγένεια και η ηλικία τους, όχι μεγαλύτερη των 36
ετών.
2. Αντίγραφο απολυτηρίου Λυκείου με βαθμό τουλάχιστον «Λίαν καλώς».
3. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 με το προβλεπόμενο από το νόμο κείμενο
4. Απόσπασμα Ποινικού Μητρώου (θα αναζητηθεί αυτεπάγγελτα).

Το κείμενο της προκήρυξης, καθώς και η έντυπη αίτηση και η υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/86 με το προβλεπόμενο κείμενο, θα καταχωρηθούν στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Κρήτης www.uoc.gr.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται τηλεφωνικά στο τηλ. 2810393620 κ. Ε. Μπαλάφα καθώς και από τις Γραμματείες των Τμημάτων.
 
Πηγή: diorismos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου