Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Ενισχύστε το Κέντρο Αποκατάστασης Αναπήρων Παίδων Βούλας

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Babyfeat» διοργανώνει το πρώτο babyfeat bazaar, στον χώρο δημιουργικών δράσεων «Μικρές ιστορίες» (Δημητρακοπούλου 70, Κουκάκι), την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου από τις 10:00 μέχρι τις 17:00. Τα έσοδα του bazaar θα διατεθούν στο Κέντρο Αποκατάστασης Αναπήρων Παίδων Βούλας - ΚΑΑΠ (πρώην ΠΙΚΠΑ).

Το πρόγραμμα της ημέρας παραστάσεις και δραστηριότητες με ελεύθερη είσοδο:

11:00 - 15:00 Δημιουργική απασχόληση και ζωγραφική για παιδιά προσχολικής ηλικίας από τους παιδαγωγούς της Πρότυπης Προσχολικής Εκπαίδευσης Tender Age.
12:00 - 13:00 Κουκλοθέατρο «Χριστούγεννα στο Δάσος». Μια τρυφερή ιστορία, με ήρωες (κούκλες),το λαγό, το σκίουρο, την κουκουβάγια, το πουλάκι, τον σκαντζόχοιρο, τη χελώνα και έναν χιονάνθρωπο. Η παράσταση απευθύνεται ιδιαίτερα σε παιδιά προσχολικής ηλικίας.
15:00- 16:00 Θεατρική παράσταση «Μήλα, ζάχαρη, κανέλα!» από το Θέατρο Φούρνος, για παιδιά από 2,5 χρονών μέχρι 5. (Παράσταση με δύο ηθοποιούς κούκλες και ενεργό συμμετοχή των παιδιών) Από τις 10:00 μέχρι τις 17:00 στο χώρο θα υπάρχει:

Έκθεση φωτογραφίας προς πώληση της Κλαίρη Μουσταφέλλου «Τα παιδιά του Κόσμου».
Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές από το ζαχαροπλαστείο Kyveli Patisserie!
Χειροποίητα κοσμήματα με ασήμι και ημιπολύτιμες πέτρες από την Gaminita. Χειροποίητα κοσμήματα από φυσικά υλικά για το χειμώνα από την Carducci, και χειροποίητα κοσμήματα με κουμπιά από την Λάβα.
Επίσης θα βρείτε σαπουνάκια, τσάντες για τα ψώνια από την γιαγιά Dodo, ξύλινα παιχνίδια και αντικείμενα Lanka Kade που υποστηρίζουν το ηθικό εμπόριο, οικολογικά και εκπαιδευτικά παιχνίδια moulin roty και goetz-puppen, παιδικά βιβλία από το Μεταίχμιο και γιορτινές χειροποίητες δημιουργίες από τις Craft Fairies! Για τα μικρά και μεγάλα παιδιά του ΚΑΑΠΒ μπορείτε να φέρετε εσείς από το σπίτι δωράκια, παιχνιδάκια, είδη υγειηνής, ρούχα, παπόυτσια σε καλή κατάσταση.

Πηγή: health.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου