Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Η Plan Toys συνεχίζει τη δωρεά παιχνιδιών για παιδιά

Η Plan Toys, η πρώτη πράσινη εταιρία κατασκευής ξύλινων οικολογικών παιχνιδιών, συνεχίζει να προσφέρει δωρεάν σε Κρατικά Ιδρύματα και Ειδικά Σχολεία, την πρώτη σειρά οικολογικών παιχνιδιών για παιδιά με ειδικές ικανότητες.

Η σειρά περιλαμβάνει παιχνίδια για τρεις ομάδες παιδιών και συγκεκριμένα, σχήματα με ήχους για παιδιά με προβλήματα όρασης, δίσκο με μπάλες για παιδιά με αυτισμό, πεταλούδα και κάμπια για παιδιά με εγκεφαλική παράλυση. Στόχος των παιχνιδιών αυτών είναι να προσφέρουν ψυχαγωγία μέσα από τη δημιουργική απασχόληση, με βάση πάντα τις δυνατότητες του κάθε παιδιού.

Τα παιχνίδια της Plan Toys κατασκευάζονται από φυσικό ξύλο γερασμένου καουτσουκόδεντρου που δεν παράγει πλέον καουτσούκ και η 100% φυσική επεξεργασία τους, προσδίδει τη ζεστασιά και την πλούσια υφή που μόνο η φύση μπορεί να δώσει. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμό τους, η υψηλή ποιότητα και τα μεγαλύτερα κριτήρια ασφαλείας, καθώς και η εκπαιδευτική τους αξία έχουν αναγνωριστεί από τους πιο αξιόλογους διεθνείς οργανισμούς βραβείων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.plantoys.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου