Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Χατζηκυριάκειο: Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις

Σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές που βιώνει η χώρα μας, όλοι νιώθουμε τη μεγάλη ευθύνη για την καλή λειτουργία κάποιων ιδρυμάτων, που προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια. Ας βοηθήσουμε, λοιπόν, το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας που ετοιμάζει Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις!

Οι εκδηλώσεις του Ιδρύματος θα πραγματοποιηθούν στις
6, 7 και 8 Δεκεμβρίου 2011, από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του μετρό στο Σύνταγμα.
17 και 18 Δεκεμβρίου 2011, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Ευστράτειο Σπουδαστήριο.

Το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας είναι από τα παλαιότερα στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1889 από τον Ιωάννη Χατζηκυριακό και τη σύζυγό του Μαριγώ, με σκοπό την περίθαλψη ορφανών και άπορων κοριτσιών. Φιλοξενεί κορίτσια από 6 ετών προερχόμενα από οικογένειες με σοβαρά κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα, προσφέροντας εκτός από στέγη, φροντίδα και συναισθηματική υποστήριξη, εξαιρετικές εκπαιδευτικές δυνατότητες και τα απαραίτητα εφόδια για την πρόοδό τους ως ενήλικες σε μια σύγχρονη κοινωνία.

Το Χατζηκυριάκειο είναι Ν.Π.Ι.Δ. και διοικείται από 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο που παρέχει τις υπηρεσίες του εθελοντικά. Επικουρικά, το έργο του Δ.Σ, βοηθά η 5μελής Εφορεία Κυριών.

Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας
Κλεισόβης 18, 185 38 Πειραιάς
Τηλ.: 210 45.15.387, 210 45.13.759
Ε-mail: info@xatzikiriakio.gr
 
Πηγή: Yeskid

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου