Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Ιστολόγιο: Ανθρωποκεντρικά

Επισκεφτείτε το ιστολόγιο της κ. Πελαγίας Ι. Παπανικολάου "Ανθρωποκεντρικά". Για τη δημιουργό του, μπορείτε να διαβάσετε ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα, όπως παρατίθεται στο ιστολόγιο.

Η Πωλίνα Παπανικολάου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Αθηνών και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης του Τομέα Ποινικών Επιστημών του οικείου τμήματος. Συνεχίζει τις σπουδές της ως Υποψήφια Διδάκτωρ Εγκληματολογίας της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με υποτροφία από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών. Είναι Δικηγόρος και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά.
Είναι Αναπληρωματικό Μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών, Τακτικό της Επιτροπής Νεολαίας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών και εκπρόσωπος των Φοιτητών/ριών με Προβλήματα Όρασης στην Επιτροπή Προσβασιμότητας των Φοιτητών/ριών με Αναπηρία του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Υπήρξε Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στις Δημοτικές Εκλογές του Νοεμβρίου του 2010 με τον Συνδυασμό «Δικαίωμα στην πόλη» και τον Γιώργο Καμίνη Υποψήφιο και ήδη ανακηρυχθέντα Δήμαρχο Αθηνών..

1 σχόλιο:

  1. Σας ευχαριστώ θερμότατα για την διαδικτυακή υποστήριξη!!!

    Εύχομαι καλή συνέχεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή