Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Απογραφή Ατόμων με Αναπηρία στο Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού Έτους 2011

Μετά από αίτημα της Ε.Σ.Α.μεΑ, οι υπάλληλοι της Εργατικής Εστίας θα παρευρίσκονται στα γραφεία της Συνομοσπονδίας (Ελευθερίου Βενιζέλου 236, Ηλιούπολη) την Τρίτη 17 και την Τετάρτη 18 Μαΐου, από τις 9:30 το πρωί έως τις 13.30 για την απογραφή των ατόμων με αναπηρία στο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού.

Επειδή δεν δικαιούνται όλα τα άτομα με αναπηρία δελτίο κοινωνικού τουρισμού από την Οργανισμό Εργατικής Εστίας, γιατί αυτό εξαρτάται από τον ασφαλιστικό τους φορέα, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να διαβάσουν προσεκτικά την εγκύκλιο σχετικά με τους δικαιούχους του προγράμματος.

Όσα άτομα με αναπηρία δικαιούνται δελτία κοινωνικού τουρισμού από τον ΕΟΤ ή τον ΟΓΑ δεν δικαιούνται την παροχή αυτή από τον Οργανισμό Εργατικής Εστίας .

Τέλος σημειώνεται ότι το Δ.Σ. της Εργατικής Εστίας έχει καθορίσει όρια εισοδήματος για τη χορήγηση των Δελτίων Κοινωνικού Τουρισμού.

Η εγκύκλιος της Εργατικής Εστίας που αναγράφει αναλυτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις των δικαιούχων και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, καθώς και την απόφαση της Εργατικής Εστίας για το κατώτατο όριο εισοδήματος http://www.oee.gr/images/stories/docs/dt4-3-11.pdf
Πηγή: ΕΣΑμεΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου