Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Δωρεάν μαθήματα e-learning για εκπαιδευτικούς Α'βάθμιας και Β'βάθμιας Εκπαίδευσης

Το Διορθόδοξο Κέντρο της Εκκλησίας της Ελλάδος (ΔΚΕΕ), στο πλαίσιο του επιμορφωτικού του προγράμματος για τους εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, εκτός από τα επιμορφωτικά σεμινάρια που γίνονται στους χώρους του Κέντρου τις απογευματινές ώρες (Α΄ και Β΄ Επιπέδου), έχει σχεδιάσει ένα πρόγραμμα διαδικτυακής μάθησης (e-learning), με θέματα που αφορούν την αξιοποίηση των ΤΠΕ στην καθημερινή διδακτική πράξη και τη γνωριμία – αξιοποίηση νέων μαθησιακών θεωριών και καινοτόμων εκπαιδευτικών δράσεων.

Τα μαθήματα αυτά γίνονται στην Πλατφόρμα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης του Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου (ΠΣΔ) – MOODLE, και τελούν υπο την αιγίδα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής για όλα τα διαδικτυακά μαθήματα, κάντε κλικ εδώ ή επικοινωνήστε με την κ. Ιωάννα Κομνηνού, στο mail: kilm@otenet.gr –ikomninou@sch.gr

Το κείμενο της αίτησης, για τα μαθήματα στα οποία μπορείτε να λάβετε μέρος αυτή την περίοδο, μπορείτε να το κατεβάσετε από τη διεύθυνση: http://interorthodox.gr/aitisi_diorth_elearning.doc.

Πηγή: Εκπαιδευτική Τεχνολογία & Πληροφορική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου