Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Παιδικά και νεανικά βιβλία για το διαζύγιο

 Περιμένουμε και τις δικές σας προτάσεις!

4 σχόλια:

  1. Χίλια ευχαριστούμε για τα υπέροχα βιβλία. Σαν εκπαιδευτικός και γονιός ψάχνω πάντα βιβλία με "δύσκολα" θέματα και η αλήθεια είναι οτι για το διαζύγιο είχα βρει ελάχιστα. Αν μπορείτε, ανεβάστε και για την υιοθεσία, το bullying, τις ειδικές ανάγκες. Είναι πολύ δύσκολο να εντοπίσει κανείς τέτοια βιβλία, αλλά η παρουσία τους σε κάθε σχολική βιβλιοθήκη είναι κάτά τη γνώμη μου αναγκαία.
    Και πάλι ευχαριστούμε πολύ πολύ πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλή καλή δουλειά, ιδιατέρως χρήσιμη για εκπαιδευτικούς και γονείς! Ως δασκάλα Τμήματος Ένταξης αντιμετωπίζω συχνά περιπτώσεις γονέων και παιδιών που απευθύνονται σε μένα για τέτοια θέματα, ανεξαρτήτως αν φοιτούν στο Τμήμα. Στόχος μου στο χώρο του Σχολείου είναι η δημιουργία ενός "δικτύου" ανταλλαγής απόψεων και εμπειριών,καθώς και αλληλοστήριξης μεταξύ γονέων, παιδιών, εκπαιδευτικών, στο πλαίσιο της αντίληψης πως οι μαθησιακές και άλλου είδους δυσκολίες μπορούν να προληφθούν μέσα από μία, κατά το δυνατόν, πρώιμη παρέμβαση και αντιμετώπιση.Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστούμε πολύ! Οποιαδήποτε ιδέα έχετε για αντίστοιχη ανάρτηση, μη διστάσετε να τη μοιραστείτε μαζί μας. Αυτές τις ημέρες θα αναρτηθεί σχετικό αρχείο για (παιδικά) βιβλία με χαρακτήρες με αναπηρία. Ευχόμαστε κάθε καλό στο έργο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kαλησπέρα και από εμένα..Δεν είχα φανταστεί οτι υπήρχαν τόσα βιβλία για το διαζύιο που να αφορούν μικρά παιδιά..Μόλις άρχισα να το ψάχνω χωρίς να περιμένω να βρω και τίποτα...χάρηκα πολύ που έπεσα πάνω στο site σας...Και χαίρομαι ακόμα περισσότερο - και ως εκπαιδευτικός και ως προσφάτως διαζευγμένη μητέρα - που υπάρχουν βιβλία για παιδιά λίγο μεγαλύτερα από το κορίτσι μου..Δεν το περίμενα!Ευχαριστώ πολύ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή