Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Σαββατοκύριακο αφιερωμένο στις «Τεχνολογίες Αιχμής στην Εκπαιδευτική Πράξη»

Διημερίδα με θέμα τις «Τεχνολογίες Αιχμής στην Εκπαιδευτική Πράξη» διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά η Σύγχρονη Σχολή Σ.Αυγουλέα Λιναρδάτου το Σάββατο και την Κυριακή.

Η διημερίδα έχει ως στόχο να προσφέρει στους ανθρώπους, οι οποίοι εμπλέκονται είτε άμεσα είτε έμμεσα με το χώρο της εκπαίδευσης, την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις εξελίξεις εισαγωγής των Νέων Τεχνολογιών στην εκπαίδευση και τη δυνατότητα να ανταλλάξουν απόψεις και πρακτικές. 
Απώτερο στόχο της πρωτοβουλίας είναι οι γνώσεις και οι εμπειρίες που θα αποκομίσουν οι συμμετέχοντες να τους εμπνεύσουν ώστε να αναπροσδιορίσουν το ρόλο τους μέσα σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο εκπαιδευτικό περιβάλλον, να δημιουργήσουν τα κίνητρα για τη δημιουργική αξιοποίηση των Νέων Τεχνολογιών και τελικά να επιτύχουν τη βελτίωση του εκπαιδευτικού τους έργου. 

Στη διάρκεια του διημέρου θα πραγματοποιηθούν 90 παρουσιάσεις και workshops σε διαδραστικούς πίνακες και δύο κεντρικές ομιλίες 

Στις εργασίες της διημερίδας θα συμμετάσχουν 55 εκπαιδευτικοί από δημόσια και ιδιωτικά σχολεία, 40 φορείς και σχολεία, 30 εταιρείες Πληροφορικής και δημιουργοί Εκπαιδευτικού Λογισμικού.

Τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας μπορούν να παρακολουθήσουν τις εργασίες της διημερίδας στις κτιριακές εγκαταστάσεις των εκπαιδευτηρίων, Ελευθ. Βενιζέλου 112-114, Περιστέρι, Αθήνα, τις ακόλουθες ημέρες και ώρες:


Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011 και ώρες 09:00-18:30
Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011 και ώρες 10:00-13.30Η είσοδος είναι ελεύθερη κατόπιν δήλωσης συμμετοχής: α) ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.avgoulea.gr, β) τηλεφωνικά στο 211 5002300 ή γ) με φαξ στο 210 5773760.


Πηγή: Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου