Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

«Ωκεανίδα-Στοκ»: Εκποίηση λογοτεχνικής περιουσίας!

Μια όμορφη πρωτοβουλία πήραν οι υπεύθυνοι των εκδόσεων «Ωκεανίδα», που αποφάσισαν να αξιοποιήσουν τα σκονισμένα βιβλία, τα οποία στοιβάζονται στην αποθήκη τους. Τα παλιά, καλά, χιλιοδιαβασμένα βιβλία των εκδόσεων διατίθενται σε πολύ χαμηλές τιμές για όσους «βιβλιοφάγους» ενδιαφέρονται να γυρίσουν προς τα πίσω τις σελίδες του χρόνου.
Στις αποθήκες της «Ωκεανίδας» έχουν απομείνει αρκετά αντίτυπα από μεγάλες λογοτεχνικές σειρές του παρελθόντος: μυθιστορήματα της «Ασημένιας» σειράς, ιστορικά έργα, δοκίμια, καθώς και τη σειρά «Κλασικά», πολυτελείς πανόδετες εκδόσεις με σκληρό εξώφυλλο και σπάνιες γκραβούρες, κ.ά.

Μαζί, έργα γνωστών ξένων συγγραφέων που έχουν γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα: Ιζαμπέλ Αλιέντε, Λάουρα Εσκιβέλ, Σουζάνα Ταμαρο, Κενιζέ Μουράτ και Αμίν Μααλούφ, είναι μερικά από τα ονόματα που μπορεί να αγοράσει κανείς για 2 μέχρι 5 ευρώ.

Το «Ωκεανίδα-Στοκ» στεγάζεται στην Κεντρική Διάθεση της «Ωκεανίδας» (Σολωμού 25, Εξάρχεια) και λειτουργεί τις καθημερινές (8-4 μ.μ.) και τα Σάββατα (10-3 μ.μ.).

Πηγή:  tvxs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου