Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Χορεύοντας με αγάπη..

Πιστεύετε ότι ο χορός αποτελεί μορφή επικοινωνίας? Πιστεύετε ότι ο χορός βελτιώνει την ψυχική και σωματική μας υγεία? Πιστεύετε ότι ο χορός αναπτύσσει την νοημοσύνη μας?

Την Κυριακή στις 27 Φεβρουαρίου στις 12:00 ειμαστε ολοι καλεσμενοι στην εκδήλωση “Χορεύοντας με αγάπη” στο Dance Fever Ballroom Μεσογείων 282 (στάση Μετρό Νομισματοκοπείο) στο Χολαργό.
Στόχος της εκδήλωσης είναι να έρθουν σε επαφή παιδιά ιδρυμάτων και σχολείων, καθώς και οι οικογένειές τους, με την ψυχαγωγική & θεραπευτική υπόσταση του χορού, μέσα από τον οποίο μπορούν να αναπτύξουν σωματική, ψυχική και πνευματική καλλιέργεια.

Στην εκδήλωση αυτή πρόκειται να παρευρεθούν παιδιά ιδρυμάτων, σχολείων, γονείς, κηδεμόνες ,καθηγητές χορού και άλλοι φίλοι μας.

Η εκδήλωση επίσης πλαισιώνεται από χορηγούς και εθελοντές οι οποίοι προσφέρουν δώρα, υπηρεσίες και μικρά εδέσματα.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ολιγόλεπτη παρουσίαση χορευτικών από τους δασκάλους και θα συνεχιστεί με τη χορευτική εκπαίδευση των παιδιών δίνοντας έμφαση στα οφέλη της κινησιολογίας.

Τελειώνοντας την εκδήλωση τα παιδιά θα λάβουν αναμνηστικό δώρο από χορηγό της εκδήλωσης.

Ελάτε λοιπόν να εμψυχώσουμε και να δώσουμε χαρά σε αυτά τα υπέροχα παιδιά στην προσπάθεια τους να γνωρίσουν την αξία του χορού!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου