Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Δημόσια διαβούλευση για την προώθηση της Μη Τυπικής και Άτυπης Μάθησης.

H Eυρωπαϊκή Επιτροπή ξεκίνησε Δημόσια Διαβούλευση σχετικά με ενδεχόμενη μελλοντική δράση για να υποστηρίξει την προώθηση και την επικύρωση της Mη Tυπικής και Άτυπης Μάθησης. Ο σκοπός είναι να συγκεντρωθούν οι απόψεις για το αν χρειάζεται περαιτέρω δράση και έαν ναι, τι είδους δράση απαιτείται και σε ποιές πολιτικές προτεραιότητες θα πρέπει να δοθεί προσοχή.

Όλοι οι πολίτες και οι οργανώσεις είναι ευπρόσδεκτοι να συνεισφέρουν στη διαβούλευση αυτή. Υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για συνεισφορά σε ευρωπαϊκό, εθνικό και περιφερειακό επίπεδο, από φορείς που συμμετέχουν στην παράδοση ή/και την επικύρωση της Μη Τυπικής και Άτυπης Μάθησης.

Η διαβούλευση θα παραμείνει ανοικτή έως τις 9 Φεβρουαρίου 2011. Τα αποτελέσματα θα αναλυθούν και θα συνοψιστούν σε έκθεση που θα δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα κατά το πρώτο εξάμηνο του 2011.

Το ερωτηματολόγιο είναι διαθέσιμο μόνο στην αγγλική γλώσσα, αλλά οι απαντήσεις στο ερωτηματολόγιο μπορεί να γίνουν σε οποιαδήποτε από τις γλώσσες της Κοινότητας. Όσοι ενδιαφέρονται για την υποβολή θέσεων εγγράφως ή επιθυμούν να συμπληρώσουν τις απαντήσεις στο ερωτηματολόγιο, μπορούν να τις στείλουν στην παρακάτω διεύθυνση: EAC-VALIDATION-CONSULTATION@ec.europa.eu.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου