Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Οι νέοι ενημερώνονται ζωντανά μέσω διαδικτύου για τον ιό του AIDS την Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου.

Η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, στο πλαίσιο μιας σειρά ενημερωτικών δράσεων που θα υλοποιηθούν εντός του 2011, διοργανώνει αύριο, Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010, από τις 13.00 μέχρι τις 16.00 το μεσημέρι, ζωντανή διαδικτυακή συζήτηση, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS. 
Στη συζήτηση, οι νέοι θα έχουν τη δυνατότητα να εκφράσουν ηλεκτρονικά τους προβληματισμούς και τις απορίες τους σχετικά με το AIDS, με στόχο την ενημέρωση για την ασφάλεια και την προστασία τους από τον ιό του AIDS. Οι απαντήσεις θα δίνονται ζωντανά από ομάδα επιστημόνων αποτελούμενη από ιατρούς, ψυχολόγους, φορείς και οργανώσεις που ασχολούνται με το θέμα. 

Η συζήτηση θα μεταδοθεί μέσα από την ιστοσελίδα www.neagenia.gr.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Λούκα T. Κατσέλη, η Υφυπουργός, Άννα Νταλάρα, ο Γενικός Γραμματέας Νέας Γενιάς, Γιάννος Λιβανός, εκπρόσωποι φορέων για το AIDS, ομάδα γιατρών που θα απαντούν ζωντανά στα ερωτήματα των ενδιαφερομένων. 
Η εκδήλωση της 10ης Δεκεμβρίου θα είναι ταυτόχρονα και η εκδήλωση της σύστασης της ομάδας εθελοντών Socializers, η οποία θα έχει ως στόχο της την ενημέρωση των νέων σε κοινωνικά θέματα που τους απασχολούν.

Πηγή: souflievros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου