Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Μικρόπολις- μια πόλη θαύμα

Δημιουργικό Παιχνίδι! Γνώση! Αγάπη για το Περιβάλλον! Βοήθεια στον συνάνθρωπο! Ψυχαγωγία! Εκπαίδευση! Δράση! Και πάλι παιχνίδι! 

Αυτή είναι η Μικρόπολις. Μια πόλη-θαύμα για παιδιά ηλικίας 6-13 ετών που θέλουν να μάθουν, να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν… παίζοντας πολύ και διασκεδάζοντας με την καρδιά τους! 
Πρώτη στο είδος της, η Μικρόπολις πρωτοπορεί και ενώνει τους γνωστότερους και πιο αγαπημένους φορείς -Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, Πανεπιστήμια, Ινστιτούτα και Δημοτικούς Φορείς- για χάρη των παιδιών! 

Στις 8 συναρπαστικές Γειτονιές της, τα παιδιά ψυχαγωγούνται, παίζουν παιχνίδια δημιουργίας και γνώσης, διεκδικούν, εκφράζονται, λειτουργούν σε ομάδες, παίρνουν αποφάσεις και γνωρίζουν από κοντά όλους εκείνους τους μεγάλους που ξέρουν να κάνουν τη διαφορά. 

Πώς; Μέσα από μία προσεχτικά επιλεγμένη σειρά θεματικών διαδραστικών εμπειριώνγια την Υγιεινή διατροφή, τον Αθλητισμό, την Οδική ασφάλεια, το Περιβάλλον, ταΑνθρώπινα Δικαιώματα, την Τεχνολογία, τους Αδέσποτους σκύλους και τηΔημιουργικότητα! 

Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, του Δήμου Αθηναίων και του Πολιτισμικού Οργανισμού Δήμου Αθηναίων, η Μικρόπολις είναι μια πραγματικά ξεχωριστή διοργάνωση, αποκλειστικά αφιερωμένη στους πολίτες του αύριο!


ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ:
23 με 26 Σεπτεμβρίου 2010 στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι). 

Πέμπτη και την Παρασκευή 23 και 24 Σεπτεμβρίου 2010, από τις 9.00-14.00: επισκέψεις Δημοτικών Σχολείων.

Σαββατοκύριακο 25 και 26 Σεπτεμβρίου 2010, από τις 10.00-19.00: ευρύ κοινό και Φορείς για το Παιδί. 

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου