Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Σύλλογος Αξίες Ζωής στην Εκπαίδευση: 2η Καλοκαιρινή Εκπαιδευτική Συνάντηση


2η Καλοκαιρινή Εκπαιδευτική Συνάντηση με θέμα: 
"Η Τέχνη στις Αξίες Ζωής – Οι Aξίες Ζωής στην Τέχνη"

Βουλιαγμένη, 19 και 20 Ιουνίου 2010
Ο σύλλογος Αξίες Ζωής στην Εκπαίδευση σε συνεργασία με τον Διεθνή Οργανισμό ΑLIVE (Living Values) που υποστηρίζεται από την Unesco, διοργανώνει 2ήμερη καλοκαιρινή συνάντηση για τις Αξίες της Ζωής στο Λαιμό Βουλιαγμένης στην Αθήνα.

Η θερινή αυτή συνάντηση απευθύνεται και αφορά τους εκπαιδευτικούς Π/θμιας και Δ/θμιας εκπαίδευσης, Υπεύθυνους Σχολικών Δραστηριοτήτων, Σχολικούς Συμβούλους, εργαζόμενους σε κυβερνητικούς και μη κυβερνητικούς οργανισμούς που ασχολούνται με εκπαιδευτικά προγράμματα, σε εκπαιδευτές ενηλίκων, φοιτητές Παιδαγωγικών Τμημάτων Προσχολικής και Δημοτικής Εκπαίδευσης, σπουδαστές ΤΕΙ Βρεφονηπιοκόμων, γονείς και κάθε ενήλικα που ασχολείται με τα παιδιά. 

Τόπος διεξαγωγής του σεμιναρίου: Η συνάντησή μας θα γίνει στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Αγωγής και Ευαισθητοποίησης στο Λαιμό της Βουλιαγμένης, σ ένα χώρο κοντά στο βουνό και στη θάλασσα- Πληροφορίες για το ΚΠΑΕ στο: http://www.kpae.gr/

Σκοπός της συνάντησης είναι να εργαστούν οι συμμετέχοντες βιωματικά , πάνω στις αξίες ζωής και να εμβαθύνουν σε αυτές, μέσω της ΤΕΧΝΗΣ (μουσική, κίνηση, ρυθμός, εικόνα, λόγος)

Μέσα στους στόχους μας είναι η επικοινωνία με ανθρώπους που ενδιαφέρονται για αυτά τα θέματα και η δημιουργία ενός δικτύου υποστήριξης για τις Αξίες ζωής.

Μέθοδος σεμιναρίου-Εμψυχωτές

Βιωματικές ενεργητικές μέθοδοι και εργασία σε μικρές ομάδες με την ενεργό συμμετοχή των συμμετεχόντων. Οι εμψυχωτές είναι εκπαιδευτικοί, μουσικοί, θεατρολόγοι, ερευνητές και συγγραφείς. 

Το πρόγραμμα της συνάντησης θα ανακοινωθεί σύντομα. Περιληπτικά έχει ως εξής:

19 Ιουνίου: 9.30-5.30 (4 βιωματικά εργαστήρια)

20 Ιουνίου: 9.30-5.30 (4 βιωματικά εργαστήρια)

Κόστος: Περιλαμβάνεται συμμετοχή στο σεμινάριο, φάκελος με υλικό, coffee breaks και 2 πρόχειρα γεύματα 

Για τα μέλη 65 Ευρώ για τα μη μέλη 85 Ευρώ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 
axieszois@gmail.com 
stanaini@gmail.com 
τηλ. επικοινωνίας: 6948808682/ 6978368405


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου