Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

μια περιοδεία για το σύνδρομο Down...



Αξίζει να αναφερθούμε σε μια πρωτοβουλία νέων, που φέρουν το διακριτικό τίτλο "ΑΜΦΙΝΟΜΗ". Ποιοι είναι όμως; Ας τους αφήσουμε να συστηθούν μόνοι τους, όπως ακριβώς κάνουν στην ιστοσελίδα τους :


"Η αγάπη και το ενδιαφέρον μας για τα παιδιά με Σύνδρομο Down μας έκαναν να οργανώσουμε μια περιοδεία στην Ελλάδα ώστε να έρθουμε κοντά σε οικογένειες και κάθε ενδιαφερόμενο, ενώ παράλληλα η κοινωνία μας να έρθει κοντά στο Σύνδρομο Down.

Γονείς, παιδιά και κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να παραβρεθεί ελέυθερα στις συναντήσεις μας που θα γίνουν σε περισσότερους από δέκα Δήμους στην Ελλάδα με πρωτεύοντα σκοπό να έρθουμε κοντά ο καθένας μας, δίνοντας την δυνατότητα να μίλήσουμε όλοι και να συζητήσουμε την κάθε περίπτωσή μας σε ένα ομαδικό πλαίσιο.

Θέλουμε να λάβουμε μέρος στην καθημερινότητα των οικογενειών, στις ευχάριστες και δύσκολες στιγμές, να ασκούμε και να δυναμώσουμε μια φωνή προς κάθε κατεύθυνση. Έχουμε μαζί μας επιστήμονες, όπως και ανθρώπους με εμπειρία, πρώτα θα ακούσουμε και θα συζητήσουμε, θα δείξουμε και θα αναλύσουμε περιπτώσεις παιδιών με Σύνδρομο Down από τη γέννησή τους έως τις μεγάλες ηλικίες, θα προσφέρουμε κάθε είδους ενημερωτικό και πληροφοριακό υλικό.

Γονείς, εκπαιδευτικοί, φοιτητές, επιστήμονες, εθελοντές, φορείς, σύλλογοι, οργανισμοί και κάθε ενδιαφερόμενος ακολουθήστε μας στην προσπάθεια αυτή..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου