Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Διαγωνισμός για εκπαιδευτικούς: «Φτιάξε τον δικό σου Σεισμογράφο»

Η Ελληνογερμανική Αγωγή σε συνεργασία με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και τον Εθνικό Οργανισμό Υποστήριξης etwinning διοργανώνουν τον διαγωνισμό «Φτιάξε τον δικό σου Σεισμογράφο» για εκπαιδευτικούς. Καλούνται εκπαιδευτικοί να κατασκευάσουν το μοντέλο ενός αυτοσχέδιου σεισμογράφου που θα είναι σε θέση να δώσει ψηφιακό σήμα της καταγραφής και να περιγράψουν την όλη διαδικασία κατασκευής σε μία έκθεση συνοδευόμενη από φωτογραφικό ή άλλο οπτικοακουστικό υλικό. Όλη η διαδικασία πρέπει να καταγραφεί και να συνοδεύεται από φωτογραφικό ή άλλο οπτικοακουστικό υλικό, το οποίο στη συνέχεια πρέπει να αναρτηθεί ως project στην πλατφόρμα του έργου OSOS (https://www.schoolofthefuture.eu/en/community/schools-study-earthquakes). 

Οι εκπαιδευτικοί που θα κατακτήσουν τις 3 πρώτες θέσεις θα λάβουν ως έπαθλο τη συμμετοχή τους στο Summer School 2023 (2-7/7/2023).

Για την υποβολή ανάρτησης της έκθεσης χρειάζονται:
Η υποβολή/ανάρτηση της «Έκθεσης» (στην οποία θα περιγράφεται η διαδικασία κατασκευής του σεισμογράφου συνοδευόμενη από φωτογραφικό ή άλλο οπτικοακουστικό υλικό) θα πραγματοποιηθεί στην πλατφόρμα του έργου OSOS στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.schoolofthefuture.eu/en/community/schools-study-earthquakes.
Οδηγίες για την υλοποίηση του έργου περιλαμβάνονται εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου