Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή στηρίζει πρωτοβουλίες για τα σχολεία

Η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή, για άλλη μια φορά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα σχολικού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ανανεώνοντας τους δεσμούς του Παραολυμπιακού κινήματος με τα σχολεία. 

Ο ιδιαίτερα δραστήριος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 26ου δημοτικού σχολείου Ιλίου, τίμησε την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή για την στήριξη που παρείχε στη δημιουργία ενός τεράστιου γκράφιτι στο κτήριο του σχολικού συγκροτήματος. Το γκράφιτι απεικονίζει τον υπερ-ήρωα Φλας που πλέον φέρει τη σφραγίδα της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, συμβολίζει και την προσπάθεια των αθλητριών και αθλητών της Παραολυμπιακής ομάδας που ξεπερνούν τον εαυτό τους για να δώσουν το παρόν στη μεγαλύτερη γιορτή του Παραολυμπιακού κινήματος, το 2024 στο Παρίσι.

Για τη στήριξη, αλλά και την εξαιρετική συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 26ου δημοτικού σχολείου Ιλίου, στο πρόσωπο του Προέδρου Γιώργου Καπελλάκη, τιμήθηκε Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή, παρουσία και του αντιδημάρχου αθλητισμού του Ιλίου, Άρη Τσιμόγιαννη.

Η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση και θα ανταποκρίνεται στο κάλεσμα Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων με γνώμονα πάντα την εξωστρέφεια και την ανάπτυξη του Παραολυμπιακού κινήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου