Κυριακή 10 Απριλίου 2022

Το Σοκολατένιο Αυγό Αγάπης της Μέριμνας στηρίζει τα παιδιά που πενθούν την απώλεια γονιού από Covid-19

Το Πάσχα αποτελεί μια ξεχωριστή γιορτή αγάπης και ελπίδας για μικρούς και μεγάλους. Δυστυχώς οι θάνατοι εξαιτίας της πανδημίας συνεχίζονται με αποτέλεσμα πολλά παιδιά να βιώνουν την απώλεια αγαπημένου τους γονιού.

Η ψυχολογική στήριξη που λαμβάνουν παιδιά και οικογένειες στα Συμβουλευτικά Κέντρα της Μέριμνας στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες τους, διευκολύνει τη διαχείριση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν στη δύσκολη περίοδο του πένθους και προλαμβάνει δυσκολίες προσαρμογής.

Επιλέξτε το Σοκολατένιο Αυγό Αγάπης για δώρο στους αγαπημένους σας, στα παιδιά τους, στους πελάτες και στους συνεργάτες σας και με τον τρόπο αυτό θα συμβάλλετε στην παροχή συμβουλευτικής πένθους σε παιδιά.

Το Αυγό Αγάπης είναι φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας σοκολάτα Oscar 220 γρ., με δώρο έκπληξη και μπορείτε να το βρείτε στις υπεραγορές ΑΒ, Μασούτης, My market, Σκλαβενίτης (πατήστε πάνω στο κάθε όνομα για να δειτε τα καταστήματα στα οποία είναι διαθέσιμο το Αυγό Αγάπης της Μέριμνας)

Πληροφορίες : Ειρήνη Γκιουλάκου – Fundraising Manager

Τηλεφωνικά στο 6936704226

Συστατικά του αυγού μας η πολύτιμη στήριξη των ανθρώπων της Σοκολατοβιομηχανίας Oscar που προσφέρουν 20 Λ από κάθε πώληση.

Η Μέριμνα σας εύχεται Καλό Πάσχα με Υγεία!

Πηγή: Μέριμνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου