Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

1ο Διασυλλογικό Αναπτυξιακό Κύπελλο Ποδοσφαίρου για Άτομα με Ακρωτηριασμό

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Ιουνίου 2021, στο γήπεδο 5x5 της περιοχής Προφήτης Ηλίας του Δήμου Μεταμόρφωσης Αττικής, το πρώτο στα χρονικά Διασυλλογικό Κύπελλο Ποδοσφαίρου για Άτομα με Ακρωτηριασμό, το οποίο είχε αναπτυξιακό χαρακτήρα.

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι αθλητές λόγω του καύσωνα, είδαμε τρεις ομάδες σε πολύ υψηλό επίπεδο και η κατάκτηση της πρώτης θέσης κρίθηκε κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες. Κυπελλούχος αναδείχτηκε η ομάδα του ΠΑΟ ΆμεΑ που νίκησε την ομάδα των ΚΑΣΤΕΛΛΑΝΩΝ με 7-6 στα πέναλτι (κανονική διάρκεια αγώνα 1-1).

Την τρίτη θέση κατέλαβε η ομάδα του ΑΣ ΑμεΑ ΗΡΟΔΙΚΟΣ. Το βραβείο του πρώτου σκόρερ πήρε ο Βασίλης Πανίδης (ΑΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑΝΟΙ) με.4 γκολ,MVP αναδείχτηκε ο Πέτρος Τσικουρας (ΑΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑΝΟΙ), ενώ οι Αλέξανδρος Υδραίος (ΠΑΟ ΑμεΑ) και Λάμπρος Ευθυμίου (ΑΣ ΚΑΣΤΕΛΛΆΝΟΙ) μοιράστηκαν το βραβείο του Καλύτερου Τερματοφύλακα.

Διαιτητές των αγώνων ήταν οι Καραϊωσήφ Αλέξανδρος, Γιαγκιτζόγλου Λάζαρος και Τσιουγγαρής Αθανάσιος, όλοι από την Ημαθία.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες δόθηκαν από τη νεοσύστατη Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου Ατόμων με Ακρωτηριασμό (ΕΟΠ-ΑμεΑ), στον Δήμο Μεταμόρφωσης που βοήθησε να διοργανωθεί η εκδήλωση και ειδικά στην κυρία Χριστίνα Αντωνοπούλο, Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Μεταμόρφωσης που μετουσίωσε σε σύντομο χρονικό διάστημα την ιδέα της διεξαγωγής του τουρνουά σε πράξη. Επίσης κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ιατρό της Εθνικής Ομάδας και Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Μεταμόρφωσης, κ. Λουσίδη Πάνο, που ήρθε προετοιμασμένος άριστα στον αγώνα κι έφερε μέχρι και φορητό Απινιδωτή για να έχουν οι αθλητές κάθε ασφάλεια! Τέλος, ευχαριστούν το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Μεταμόρφωσης που συνεργάστηκε και διέθεσε το γήπεδο που έγινε η διοργάνωση.

Η ΕΟΠ-ΑμεΑ κοιτάει εμπρός και προετοιμάζεται για το επερχόμενο EURO 2021 τον Σεπτέμβριο στην Κρακοβία και στη συνέχεια των εγχώριων συλλογικών διοργανώσεων.

Πηγή: laosnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου