Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

Εκδήλωση: «Υγεία και ασφάλεια για εργαζόμενους με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις».

3η Δεκέμβρη- Εθνική & Παγκόσμια ημέρα Ατόμων με Αναπηρία 
Το Ινστιτούτο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία & Χρόνιες Παθήσεις, ΙΝ-ΕΣΑμεΑ, και το Ελληνικό Ινστιτούτο Υγιεινής & Ασφάλειας στην Εργασία, ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε., διοργανώνουν διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «Υγεία και ασφάλεια για εργαζόμενους με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις».
Σκοπός της εκδήλωσης είναι να παρουσιαστούν οι ιδιαίτερες ανάγκες στα θέματα της υγείας και της ασφάλειας στους χώρους εργασίας για τα άτομα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις, ιδίως την περίοδο της πανδημίας COVID-19. 
Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στα νομοθετικά μέτρα που έχουν ληφθεί για την προστασία των ατόμων με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις στην εργασία, αλλά και στο ρόλο των εργοδοτών. 
Έγκριτοι επιστήμονες από το χώρο της υγείας θα παρουσιάσουν την κατάσταση της πανδημίας COVID-19 και τις επιπτώσεις της στα άτομα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις, ενώ θα δώσουν κατευθυντήριες οδηγίες για ασφαλή επιστροφή στην εργασία τους. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με τις ομιλίες εκπροσώπων ομοσπονδιών, μέλη της ΕΣΑμεΑ, για την κατάσταση που αντιμετωπίζουν συγκεκριμένες κατηγορίες αναπηρίας και χρονίων παθήσεων. 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2020 από τις 13:30 έως τις 15:30, διαδικτυακά, με χρήση της πλατφόρμας ΖΟΟΜ.
Σύντομα θα αναρτηθεί και το αναλυτικό πρόγραμμα.
Κάντε την εγγραφή σας για την εκδήλωση εδώ https://us02web.zoom.us/.../tZMsde...
Πληροφορίες: Σπυριδούλα Γεωργοπούλου, T: 2109946924, 
E: info@in-esamea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου