Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

Στην κορυφή των Βαλκανίων το ΕΝΕΕΓΥΛ Κατερίνης!

Στην κορυφή των Βαλκανίων ανέβηκε, για μία ακόμη φορά, το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο & Λύκειο Κατερίνης, κατακτώντας την πρώτη θέση στο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους και στον Διαγωνισμό Κατασκευών και Ζωγραφικής 2109 στη Ρουμανία.

Η ανεπανάληπτη επιτυχία των μαθητών, των μαθητριών και των εκπαιδευτικών του σχολείου, που προστίθεται στη μακρά αλυσίδα των επιτυχιών των τελευταίων χρόνων, προέρχεται αυτή τη φορά από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από τη Ρουμανία, το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους και τον Διαγωνισμό Κατασκευών και Ζωγραφικής 2019 (International Movie Festival/Crafts & Painting Contest 2019),με συμμετοχές σχολείων αποκλειστικά της ειδικής αγωγής απ' όλα τα Βαλκάνια.

Το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο & Λύκειο Κατερίνης συμμετείχε με την ταινία "Jesus's Love is in the air" και με ζωγραφικές και καλλιτεχνικές δημιουργίες των μαθητών και των μαθητριών του. 
Στη χριστουγεννιάτικη 6 λεπτών ταινία μικρού μήκους
(με υπεύθυνους εκπαιδευτικούς τη Θεοδώρα Γιαννακίδου & τον Νίκο Κολίτση) πρωταγωνιστούν οι:

Ανέστης Ανθόπουλος,
Xρήστος Παπαστάμου, 
Ευγενία Σιάσιου, 
Κατερίνα Τόλιου,
Χριστίνα Τσερέπη 
με τη συνδρομή των Ευαγγελίας Κεσσούδη, Τάνιας Τζιμογιάννη και Αντώνη Χαϊδούτη


(Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί Θεοδώρα Γιαννακίδου & Νίκος Κολίτσης, 
ενώ την επιμέλεια του υποτιτλισμού της ταινίας στην αγγλική γλώσσα είχε η καθηγήτρια αγγλικών,
Μάρθα Γιαννακίδου)

Στις ζωγραφικές και καλλιτεχνικές δημιουργίες συμμετείχαν όλοι οι μαθητές του σχολείου, με υπεύθυνη την καθηγήτρια καλλιτεχνικών, Μαρία Συμεωνίδου

Θερμά συγχαρητήρια σε όλες και όλους! ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου