Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Η Σελίν Ντιόν κυκλοφόρησε νέα σειρά παιδικών ρούχων ουδέτερου γένους

Η Celine Dion συνεργάστηκε με τους σχεδιαστές και συνιδρυτές του διεθνούς οίκου παιδικής μόδας NUNUNU, Iris Adler και Tali Milchberg, για μια νέα σειρά ρούχων ουδέτερου γένους που έλαβε το όνομα CELINUNUNU. 

Στόχος της συγκεκριμένης σειράς είναι να καταρρίψει τους στερεοτυπικούς ρόλους που αποδίδονται στα παιδιά μαζί με το φύλο τους, από τη γέννησή τους, επιτρέποντάς τους να ανακαλύψουν μόνα τους και να εκφράσουν την προσωπικότητά τους. 

«Η CELINUNUNU θεωρεί ότι η μόδα εγκαθιδρύει ιδέες βαθιά στο μυαλό μας. Θέλουμε να απελευθερώσουμε τις δυνάμεις της δημιουργικότητας και της φαντασίας στα παιδιά, καλλιεργώντας την ισότητα και την προσαρμοστικότητα της σκέψης που θα τους επιτρέψουν να αγκαλιάσουν αυτό που είναι. Ενθαρρύνουμε οι επιλογές τους να εκπορεύονται από τη δική τους αληθινή ουσία. Η CELINUNUNU ενσπείρει την ιδέα ότι τα πάντα είναι πιθανά για όλους» αναφέρει η εταιρεία στο δελτίο τύπου της. 

Για να προωθήσει τη σειρά, η Καναδή σούπερ-σταρ τραγουδίστρια που είναι γνωστή για το χιούμορ της, συμμετείχε σε ένα φοβερό βίντεο όπου εισβάλλει σε ένα μαιευτήριο για να καταλύσει τις πινακίδες που διαχωρίζουν τους θαλάμους σύμφωνα με το φύλο (και φυσικά το στερεότυπο των ροζ/μπλε ρούχων που προορίζονται για τα κορίτσια και τα αγόρια αντίστοιχα). 

Όταν συλλαμβάνεται λέει: «Ήρεμα, είμαι η Σελίν Ντιόν» και η αστυνομικός της απαντά «Ναι καλά, κι εγώ είμαι η Beyoncé». 

Πηγή:www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου