Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Η «αυλαία έπεσε. Η παράσταση τελείωσε»: Η φωτογραφία μιας πτήσης λιώνει το διαδίκτυο

Εξουθενωμένος ο μόλις δύο ετών Λούκα, επιβάτης της πτήσης από Αλικάντε στο Στάνστεντ του Λονδίνου, καταρρέει στο διάδρομο και πέφτει σε ύπνο βαθύ. Επί δύο ώρες ο Λούκα, αεικίνητος και κοινωνικός ήταν η ατραξιόν της πτήσης. Βοηθούσε τους ιπτάμενους φροντιστές στο σερβίρισμα του καφέ, συνομιλούσε με όλους τους επιβάτες και έτρεχε πάνω κάτω στο διάδρομο. Και τελικά αποκοιμήθηκε και η φωτογραφία του από το τέλος της παράστασης λιώνει το διαδίκτυο.

Η μαμά του Κάρλι από το δυτικό Λονδίνο λέει για τον διασκεδαστή γιο της: «Ο Λούκα είναι ένα παιδί γεμάτο ενέργεια, λατρεύει τη ζωή, του αρέσουν τα αεροπλάνα και γενικά είναι αδύνατο να τον βάλεις να κάτσει». 

Επί δύο ώρες έτρεχε στο διάδρομο φωνάζοντας: «Καφέ, τσάι. Θέλετε κάτι παρακαλώ;». Όταν έφυγαν οι φροντιστές με το τρόλεϊ έκανε σαν τρελός. «Μετά κατέρρευσε, έκλεισε τα μάτια και ελαφριά ροχάλιζε», λέει η μαμά του. Ο Λούκα κοιμήθηκε μπρούμυτα στο διάδρομο για 20 λεπτά και μετά συνέχισε τον ύπνο του στη θέση του. Όχι βέβαια στο κάθισμα, κάτω στο πάτωμα. «Προσπάθησα να τον πάρω στην αγκαλιά μου, αλλά φώναζε: 'όχι μαμά, μην με ξυπνάς. Θέλω πάτωμα». 

Πηγή: AthensVoice

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου