Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Παραμυθοκαμώματα θερινής νυκτός στο Μουσείο Συναισθημάτων!

Καλοκαιρινά εργαστήρια μυθοπλασίας για γονείς και παιδιά, μικρούς και μεγάλους διοργανώνει το Μουσείο Συναισθημάτων, που ταξιδεύει το καλοκαίρι στην Ελλάδα!

«Παραμυθοκαμώματα θερινής νυκτός» είναι τα εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους που πραγματοποιούνται στο τέλος μιας όμορφης καλοκαιρινής ημέρας, την ώρα που τα παιχνίδια, τα μπάνια, οι βόλτες έχουν τελειώσει και πριν ταξιδέψουμε στον κόσμο των ονείρων μας.

Αποτελούν μια όμορφη μετάβαση από την ημέρα στη νύχτα. Την ώρα που γεννιούνται τα παραμύθια μας χαρίζουν τη δυνατότητα να επεξεργαστούμε τον εσωτερικό μας κόσμο. Αποτελούν μια ευχάριστη δημιουργική δραστηριότητα που γεννάει την άμεση ζεστή επικοινωνία των παιδιών με τους μεγάλους.

Το εργαστήριο έχει σχεδιαστεί από το Μουσείο Συναισθημάτων και πραγματοποιείται από εμψυχωτή του μουσείου με το διαδραστικό έκθεμα: «Ο Κόσμος των Παραμυθιών», που έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με το μουσείο «Musee des Enfants» στο Βέλγιο.

Το εργαστήριο απευθύνεται σε παιδιά 5 έως 12 χρονών παρέα με τους ενήλικες που τα συνοδεύουν και κατόπιν συνεννόησης μπορεί να ταξιδέψει σε οποιοδήποτε προορισμό της Ελλάδας το προσκαλέσουν και το φιλοξενήσουν.

Μουσείο Συναισθημάτων Παιδικής Ηλικίας - Καρατζά 7 & Τσάμη Καρατάσου, Φιλοπάππου, τηλ.: 210 921832

Πηγή: onair24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου