Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Απογευματινές παιδικές αποδράσεις στο Τεχνόπολις

Η Τεχνόπολις διοργανώνει για αυτό το τριήμερο (Παρασκευή 25, Σάββατο 26 και Κυριακή 27 Απριλίου, από τις 18:00) στην Αμμουδάρα, απογευματινές παιδικές εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο.

Την Παρασκευή 25, το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Απριλίουαγαπημένοι παιδαγωγοί θα αναπτύξουν μια σειρά από υπέροχες εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο. 

Το πρόγραμμα αναλυτικά, έχει ως εξής: 

Την Παρασκευή 25/4 στις 18:00, το Περιβαλλοντικό Εργαστήρι «Σπείρα» θα παρουσιάσει τα παρακάτω περιβαλλοντικά παιχνίδια: 

α. «Ο Κύκλος των Στοιχείων της Γης» όπου τα παιδιά θα ανακαλύψουν τα συστήματα υποστήριξης της ζωής, όπως και ποιοι οργανισμοί ζουν σε κάθε ένα από αυτά.
β. «Τα Κρυμμένα Ζώα», μέσα από το παιχνίδι τα παιδιά εξοικειώνονται με την ποικιλία των ειδών και τα διαφορετικά χαρακτηριστικά κάθε ζώου! 
γ. «Οι Πεινασμένες Νυχτερίδες» χρησιμοποιώντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της νυχτερίδας τα παιδιά αναγνωρίζουν την ανάγκη της προσαρμοστικότητας και που αυτή εξυπηρετεί
Με σκοπό μέσα από τη συμμετοχικότητα, τη συνεργασία και την αμεσότητα να κατανοήσουν και να κατοχυρώσουν γνώση σχετικά με το Περιβάλλον μέσα από τα παιχνίδι. 

Το Σάββατο 26/4 στις 18:00 η «Family Musicality» και ο κος Αντωνακάκης Δημήτρης θα παρουσιάσει μέσα από την εκδήλωση «Μουσικά Παιχνίδια και Δημιουργική Ακρόαση» το Σύστημα Μουσικής Αλληλεπίδρασης Βρεφών και Νηπίων με τους Γονείς για Βρέφη και Νήπια έως 5 ετών. Περισσότερα για το πρόγραμμα θα βρείτε εδώ. 

Και την Κυριακή 27/4 στις 18:00 οι μικροί φίλοι θα διασκεδάσουν με ένα χαρούμενο πρόγραμμα από την Κλόουν «Σοφία» στους παιδότοπους. 

Tεχνόπολις - Βιτσέντζος Κορνάρος
Λεωφόρος Ανδρέα Παπανδρέου 116, Ηράκλειο Κρήτης
Τηλ.: 2810 823813 Fax: 2810 823818

Πηγή: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου