Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Εθελοντές αναζητά το κοινωνικό φροντιστήριο του Παύλου Μελά

Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής σε συνεργασία με το Τμήμα Παιδείας του Δήμου Παύλου Μελά πρόκειται να λειτουργήσει κοινωνικό φροντιστήριο για μαθητές γυμνασίου και λυκείου. 

Όσοι εκπαιδευτικοί και φοιτητές (καθηγητικών Σχολών) επιθυμούν να συνεισφέρουν εθελοντικά στην προσπάθεια αυτή και να βοηθήσουν μαθητές του Δήμου μας, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλ. 2310.020.196 και 2310.020.165 (Παπαποστόλου Αθηνά, Τεφλιούδη Νατάσα). 

Σκοπός του προγράμματος είναι η δωρεάν παροχή εκπαιδευτικής βοήθειας σε μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οικογένειες των οποίων, λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών, δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στα σχετικά έξοδα. Απώτερος στόχος της δράσης είναι να καταστεί εφικτή, με αξιοπρεπείς όρους, η ισότητα στην πρόοδο και την παρεχόμενη παιδεία. 

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές Α', Β' και Γ' Γυμνασίου καθώς και σε μαθητές Α' και Β' Λυκείου. 

Τα μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές Οκτωβρίου 2013 και θα διαρκέσουν έως τα τέλη Μαΐου 2014. Θα πραγματοποιούνται δωρεάν απογευματινές ώρες από εθελοντές εκπαιδευτικούς διαφόρων ειδικοτήτων (φιλόλογοι, μαθηματικοί, φυσικοί, κα.).

Πηγή: cityportal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου