Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Σεμινάριο '' Χίλια δυο και Ένα λογάκια σα κλωστές, σα ρεβυθάκια''

Μπορούμε όλοι να αφηγηθούμε μια ιστορία; Και πως τη λέμε; Είναι το ίδιο όταν την διαβάζουμε; Πότε μιλάμε πιο γρήγορα και πότε αργά; Κι αν αν μπουρδουκλωθεί η γλώσσα μας; Κι αν δεν ξέρουμε τι να πούμε; Κι αν δεν έχουμε ταλέντο; Πως θα την πούμε έτσι που κάποιος να μείνει με το στόμα ανοιχτό; Μαθαίνεται η αφήγηση;
Όλοι είμαστε εν δυνάμει παραμυθάδες, άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο αλλά σίγουρα όλοι μπορούμε να υποστηρίξουμε αφηγηματικά μια ιστορία.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο είναι εισαγωγικό, βιωματικό, παιγνιώδες, και απλό ώστε κάποιος να μπορεί να πάρει τις βασικές πληροφορίες για το πως μπορεί να υποστηριχθεί αφηγηματικά μια προφορική ιστορία ή ένα γραπτό κείμενο. Εάν σας «τρώει» λοιπόν η γλώσσα σας να δοκιμάσετε... μην διαστάζετε!!!

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ: Δεν χρειάζονται! 
Μπορούν να το παρακολουθήσουν παιδαγωγοί, εμψυχωτές, τρομπετίστες και τραγουδιστές, ηθοποιοί και κηπουροί, μαμάδες, μπαμπάδες, γιαγιάδες, κομπιουτεράδες, γαλατάδες, φουρνάρηδες, κεραμοποιοί, βασιλιάδες και... κοινοί θνητοί!

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ: Πολλές!!!
Στο σχολείο με τους μαθητές. Στο σπίτι με τα παιδιά. Στο γραφείο, αλλά μόνο όταν δεν έχετε δουλειά! Στην οδήγηση αρκεί να είσαστε προσεκτικοί. Στον καναπέ αρκεί να έχετε την τηλεόραση κλειστή. Στη βόλτα σας, όταν δεν χαζεύετε στα μαγαζιά.... Και ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ αρκεί να είναι με... ΧΑΡΑ!!!

ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ
με την ψυχοπαιδαγωγό – επαγγελματία αφηγήτρια ΣΑΣΑ ΒΟΥΛΓΑΡΗ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Α κύκλος: Σάββατο 6/4 από τις 10.00-15.00μμ
Β κύκλος : Σάββατο 13/4 από τις 10-15.00μμ
Κόστος: 100 ευρώ για τους δύο κύκλους.

Στο Σεμινάριο θα γίνει έκπτωση 10% σε φοιτητές , σε άνεργους που διαθέτουν κάρτα ΟΑΕΔ και σε όσους έχουν παρακολουθήσει σεμινάρια ξανά στο χώρο μας.
Για όσους δηλώσουν συμμετοχή άνω των τριών ατόμων και προέρχονται από το ίδιο σχολείο, νηπιαγωγείο ,παιδικό σταθμό και σχολή επίσης θα γίνεται έκπτωση 10%. 

ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ:
ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ΜΑΓΕΜΕΝΗ ΠΥΞΙΔΑ
Καραΐσκου 108 Πειραιάς, Τηλ: 210-4124556
e-mail: info@magemenipyxida

Πηγή: Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου