Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Εθελοντής για τους σκοπούς της ΑΜΥΜΩΝΗΣ

Περιοχές: Θεσσαλονίκη 
Πότε: Όλο το χρόνο
Δέσμευση: Ύστερα από συνεννόηση

Τι προσόντα πρέπει να έχεις: Καλή διάθεση, θετική σκέψη, δημιουργική φαντασία και ιδέες, ικανότητες επικοινωνίας και συνεργασίας

Γιατί σε χρειαζόμαστε: Χρειαζόμαστε νέες πρωτότυπες ιδέες για: διοργάνωση εκδηλώσεων, εξεύρεση χορηγών και υποστηρικτών, προβολή των σκοπών του Συλλόγου, επικοινωνία με άλλους φορείς και χώρους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, εκδρομές και γενικά δραστηριότητες ψυχαγωγίας για τα παιδιά μας με τύφλωση και πρόσθετες αναπηρίες και τις οικογένειές τους.

Τι κερδίζεις: Γνωριμία με δημιουργικούς ανθρώπους που έχουν ανησυχίες και αναζητούν κάτι καινούργιο, συναρπαστικό και ουσιαστικό, Προσωπική ολοκλήρωση μέσα από τη συνεργασία και τη συλλογική προσπάθεια για επίτευξη κοινών σκοπών, Ικανοποίηση από τα αποτελέσματα των κοινών προσπαθειών.

Για περισσότερες πληροφορίες: [Για να στείλετε τo βιογραφικό σας κάντε κλικ εδώ]

Σημαντική Σημείωση:

Όλες οι θέσεις που δημοσιεύονται στο Volunteer4Greece.gr (και αναδημοσιεύονται από το kariera.gr) αφορούν αποκλειστικά εθελοντική εργασία και συνεπώς δεν προβλέπεται αμοιβή. Για διευκρινίσεις επικοινωνήστε απευθείας με τον εκάστοτε Oργανισμό/Oργάνωση. 
 
Περιοχή : Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία-Θεσσαλονίκη
Σχέση απασχόλησης : Αδιάφορο
Απαιτούμενη Προϋπηρεσία : Αδιάφορο
Τελευταία ανανέωση : 24/1/2013 
Στοιχεία Επικοινωνίας
Υπεύθυνος επικοινωνίας :  Αλεξοπούλου Σωτηρία
Τηλέφωνο : 2310450440, 2310905781
 
Πηγή: Volunteer4Greece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου