Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Αιτήσεις στο πρόγραμμα «Νέα Γενιά σε Δράση» της Γ.Γ. Νέας Γενιάς

Η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς στο πλαίσιο του Προγράμματος της Ε.Ε «Νέα Γενιά σε Δράση» υποστηρίζει την υλοποίηση καινοτόμων δράσεων από/για νέους, που ενισχύουν τη συνεργασία στον τομέα της νεολαίας, καθώς και την προσφορά εθελοντικού έργου από νέους, με τα έξοδα καλυμμένα, για διάστημα 2 έως 12 μηνών σε μια από τις χώρες του Προγράμματος εκτός της Ελλάδας.

Αίτηση στο Πρόγραμμα μπορούν να υποβάλλουν μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί ή σύλλογοι νέων που εδρεύουν νόμιμα σε μία από τις χώρες του προγράμματος, τοπικοί, περιφερειακοί ή εθνικοί δημόσιοι φορείς που δραστηριοποιούνται στον τομέα της νεολαίας, καθώς και άτυπες ομάδες νέων.

Επόμενη καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων του Προγράμματος της Ε.Ε. "Νέα Γενιά σε Δράση" είναι η 1η Μαΐου 2012 και αφορά σε προγράμματα η υλοποίηση των οποίων θα ξεκινήσει το διάστημα 01/08/2012 – 31/01/2013. Η αξιολόγηση των αιτήσεων θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο 2012.

Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις του Προγράμματος, οι οδηγίες σχετικά με τη συμπλήρωσή τους, αλλά και ο Οδηγός του Προγράμματος, είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα www.ify.gr. Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να καλέσετε στο 210-2599360 ή να στείλετε e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση youth@neagenia.gr.
 
Πηγή: diorismos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου