Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικα παραμύθια με μουσική

Χριστουγεννιάτικα παραμύθια με τη συνοδεία μουσικής θα παρουσιαστούν το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου και ώρα 12.00 στο Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων με αφηγήτρια την Σύλβια Βενιζελέα που έχει και την επιμέλεια και μουσική από την Λουκία Κωνσταντάτου.

Στην παράσταση παραμύθια και παραδόσεις με μαγεία και μυστήριο, με γιορτινή αλλά και παιχνιδιάρικη διάθεση, ιστορίες που έφτασαν σε μας από το στόμα στο αυτί κι από τ' αυτί στο στόμα ζωντανεύουν μέσα από την αφήγηση, που θα μιλήσει για πλάσματα παράξενα κι αλλόκοτα,για ξωτικά και καρκαντσέλια, που αναστατώνουν τη ζωή των ανθρώπων, κάνουν σκανταλιές, προκαλούν τρόμο, αλλά ταυτόχρονα φέρνουν χαρά και πλούτη.

Η αφήγηση συνοδεύεται από ζωντανή μουσική (κανονάκι και μικρά οργανάκια από διαφορετικές γωνιές του κόσμου) και τραγούδια των Χριστουγέννων.
Η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με το Κέντρο Μελέτης και Διάδοσης Μύθων και Παραμυθιών. Θα ακολουθήσει στη 1,30 μ.μ. μπαζάρ του Σωματείου ΝΙΚΗ των ατόμων με αναπηρία. Οι εκδηλώσεις είναι δωρεάν για όλα τα παιδιά.
 
Πηγή: Βήμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου