Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικο Bazaar της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας "Φροντίδα για το παιδί και την οικογένεια"

Η Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» σας προσκαλεί σε ένα ξεχωριστό, γεμάτο εκπλήξεις Χριστουγεννιάτικο Bazaar, την Πέμπτη 27 έως και 28 Δεκεμβρίου, στην Αίθουσα «Άγγελος Σικελιανός», (Κτίριο «Δ4»), στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, στο Γκάζι.

Στο Bazaar θα βρείτε Χριστουγεννιάτικες χειροποίητες κατασκευές, κεριά, κοσμήματα και άλλα διακοσμητικά είδη σε προσιτές τιμές

H «ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» διανύει τη δεύτερη δεκαετία συνεχούς λειτουργίας και προσφοράς στην άμεση αντιμετώπιση των καθημερινών προλημάτων της ελληνικής οικογένειας. Η «φροντίδα» υλοποιώντας το ενδιαφέρον της για τα θύματα πάσης μορφής βίας, διατηρεί εξ αρχής ξενώνα σε κρατικό χώρο, με κρατικό έλεγχο αλλά χωρίς επιχορήγηση, ξενώνα όπου οι κακοποιημένες γυναίκες με τα παιδιά τους βρίσκουν φιλοξενία και κάθε είδους στήριξη έως την επαγγελματική και κοινωνική τους αποκατάσταση. Στηρίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική εργασία των συνεργατών μας και τις προσφορές χορηγών, τόσο στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, όσο και την ατομικής προσφοράς.

Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την ενίσχυση αυτού του τόσο σημαντικού σκοπού.

Ώρες λειτουργίας : 12:00 – 22:00

Τηλ. Επικοινωνίας: 2108104079 – 6973871004 
 
Πηγή: newsnow

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου