Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

AMBER Alerts για αγνοούμενα παιδιά στα Google Search και Maps

Σε μία πολύ σημαντική πρωτοβουλία προχώρησε μόλις η Google ενσωματώνοντας στις υπηρεσίες αναζήτησης και χαρτών της AMBER Alerts για αγνοούμενα παιδιά (κάτι παρόμοιο με το NotFound.org που είδαμε πρόσφατα).

Στο εξής κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τα Google Search και Maps θα μπορείτε να βλέπετε ειδοποιήσεις για παιδιά που έχουν χαθεί στην περιοχή σας καθώς και πληροφορίες που αφορούν την εξαφάνισή τους. Σύμφωνα με την εταιρεία:


Αν χρησιμοποιείτε τα Google Search και Maps από τον υπολογιστή ή το κινητό σας τηλέφωνο, θα μπορείτε να βλέπετε AMBER Alerts κάθε φορά που αναζητάτε πληροφορίες για μια περιοχή στην οποία χάθηκε πρόσφατα κάποιο παιδί. Επιπλέον, ειδοποιήσεις θα λαμβάνετε και κάθε φορά που πραγματοποιείτε αναζητήσεις για σχετικό περιεχόμενο. Καθιστώντας τις ειδοποιήσεις προσβάσιμες μέσω των υπηρεσιών μας ελπίζουμε ότι περισσότεροι άνθρωποι θα μπορούν να συμβάλλουν στην εύρεση των αγνοούμενων παιδιών.

Τα AMBER Alerts θα παρέχουν πληροφορίες για τα παιδιά που έχουν χαθεί όπως και λεπτομέρειες για την κάθε εξαφάνιση (μάρκα και μοντέλο οχήματος με το οποίο απήχθησαν, περιγραφές υπόπτων κ.α.).
 
Πηγή: TechCrunch via techgear

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου