Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Διακοπές για πολύτεκνους

Με την οικονομική κατάσταση που επικρατεί, πολλές πολύτεκνες οικογένειες, όσο και να μειώθηκαν οι τιμές των καταλυμάτων, αδυνατούν να κάνουν διακοπές.

Το κόστος για μια πολυμελή οικογένεια, συνδυαστικά με τις υπόλοιπες απαιτήσεις και τα χαμηλά εισοδήματα, κάθε άλλο από ενθαρρυντικά είναι. Μπροστά στον κίνδυνο φέτος να μη μπορέσουν πολλές οικογένειες πολυτέκνων να χαρούν κάποιες ημέρες ξεγνοιασιάς και ξεκούρασης, ο Σύλλογος Πολυτέκνων, κατάφερε μια συμφωνία με την Αθλητική Κατασκήνωση Σκούρας στη Χαλκιδική για μειωμένες τιμές, και συγκεκριμένα κατά 50%.

«Λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική κρίση που μαστίζει τους συμπολίτες μας που ανήκουν στα μεσαία και κατώτερα εισοδήματα, και ιδιαίτερα στις πολύτεκνες οικογένειες, ο Σύλλογός μας μαζί με τις κατασκηνώσεις, καταφέραμε να διαμορφώσουμε ένα πολύ οικονομικό και συγχρόνως πρωτοποριακό πρόγραμμα διακοπών», ανέφερε ο πρόεδρος κ. Στέλιος Λάσκος. Για πολλούς το πρόγραμμα, αποτελεί μοναδική ευκαιρία διακοπών, αφού το κόστος για μια πολύτεκνη οικογένεια είναι ιδιαίτερα χαμηλό περιλαμβάνοντας όλες τις ανέσεις. «Φέτος, είναι μια δύσκολη χρονιά για όλους. Οι κατασκηνώσεις, εκτός ότι δίνουν την ευκαιρία για πολύ οικονομικές διακοπές, μας δίνουν και την ευκαιρία να ζήσουμε στιγμές ξεγνοιασιάς αλλά και σύσφιξης των μεταξύ μας σχέσεων. Μας δίνεται η ευκαιρία να ζήσουμε οικογενειακές στιγμές εντελώς διαφορετικές από την καθημερινότητά μας. Να παίξουμε και να διασκεδάσουμε με τα παιδιά μας, να συμμετέχουμε σε κοινές δραστηριότητες, να ζήσουμε τι σημαίνει κατασκήνωση μαζί τους».

Η περίοδος φιλοξενίας έχει οριστεί από 17/08/2012 εώς 24/08/2012 (επτά διανυκτερεύσεις). Η διαμονή των οικογενειών σε δωμάτια από 5 τουλάχιστον έως 8 ατόμων. (κάθε οικογένεια θα διαμένει σε αυτόνομο σπιτάκι – studio με αυλή) με Πλήρη διατροφή με (4) γεύματα ημερησίως σε όλα τα παιδιά ηλικίας εώς 16 ετών, σύμφωνα με το εβδομαδιαίο μενού της κατασκήνωσης, με πλήρη διατροφή των ενηλίκων με πρωϊνό – μεσημεριανό – βραδινό με τροποποιήσεις από το μενού των παιδιών όπου χρειασθεί, 24ωρη ιατρική φροντίδα, ενώ όλα τα παιδιά μπορούν να ακολουθήσουν το αθλητικό πρόγραμμα της κατασκήνωσης και να συμμετέχουν γενικά σε όσες δραστηριότητες επιθυμούν, με δωρεάν διατροφή και διαμονή ενός παιδιού κάθε οικογένειας ηλικίας έως 5 ετών. Το κόστος συμμετοχής δε στο πρόγραμμα κάθε οικογένειας προσαρμόζεται ειδικά για το Σύλλογό μας ανάλογα με τον αριθμό μελών και με έκπτωση 50% ενώ δίνεται και η δυνατότητα χρησιμοποίησης Ασφαλιστικού Ταμείου.

Σε ότι αφορά στην κατασκήνωση, όπως ανέφερε και ο υπεύθυνος του προγράμματος κ. Δημήτρης Τυράκης, που έλκει την καταγωγή του από τα Τρίκαλα, βρίσκεται μέσα σε μια πευκόφυτη έκταση 120 στρεμμάτων στις νέες Φώκιες Χαλκιδικής, (χωρισμένη σε τέσσερις πτέρυγες ηλικιακής διαμονής), στο πρώτο πόδι, 75χλμ απο την Θεσσαλονίκη, δίπλα σε μία από τις ομορφότερες παραλίες της μαγευτικής Κασσάνδρας. Οι συμμετοχές μπορούν να δοθούν μέχρι τις 10 Ιουλίου, ενώ για πληροφορίες μπορεί κανείς να απευθυνθεί, στους κ.κ. Τυράκη Δημήτρη 6977293635, Λάσκος Στέλιος 6980397070 και στη Γραμματεία Συλλόγου Πολυτέκνων 2431027370.

Πηγή: Η ΕΡΕΥΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου