Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

2ο Φεστιβάλ Διεκδίκησης ΄Ισων Δικαιωμάτων

Μια μεγάλη καλοκαιρινή γιορτή όπου η διαφορετικότητα γίνεται αντιληπτή ως δικαίωμα και ο «αποκλεισμός» ως κοινωνική αδικία, διοργανώνει η Ομάδα Δράσης Νέων με Αναπηρία, την Τρίτη 26 Ιουνίου 2012 στις 7.00 το βράδυ, στις εγκαταστάσεις της πλάζ Αρετσούς.

Πρόκειται για το 2ο Φεστιβάλ Διεκδίκησης ΄Ισων Δικαιωμάτων που πραγματοποιείται φέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά από την Ομάδα- όλοι τους μέλη του προγράμματος Αυτονομία και Επικοινωνία της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής , Αλληλεγγύης & Δημόσιας Υγείας Καλαμαριάς, σε συνεργασία με μεταπτυχιακούς και προπτυχιακούς φοιτητές του τμήματος Ψυχολογίας του ΑΠΘ.

Η ομάδα, έκανε το αρχικό όραμα πραγματικότητα. Κατόρθωσε στην περσινή διοργάνωση να μεταδώσει το μήνυμα της ισότητας σε όλους και να φέρει τους ανθρώπους πιο κοντά, χορεύοντας όλοι μαζί σε βαλκανικούς δρόμους και μοντέρνους ρυθμούς. Φέτος η μουσική σκηνή θα πλημμυρίσει και πάλι με βαλκανικούς ρυθμούς από τους Balkan Colla και στη συνέχεια με Ελληνική Λαϊκή Μουσική .

Σε μια εποχή που τα αυτονόητα δικαιώματα όλων καταπατώνται, η διεκδίκηση μιας καλύτερης ζωής είναι ζητούμενο όλων μας. Το Φεστιβάλ Διεκδίκησης Ίσων Δικαιωμάτων στοχεύει στη μετάδοση του μηνύματος της συλλογικής προσπάθειας για την ανατροπή των διακρίσεων αλλά και τη μεταλαμπάδευση της ελπίδας για μια ζωή με αξιοπρέπεια για όλους.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου