Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Πρόσκληση συμμετοχής στις μαθητικές πολιτιστικές δημιουργίες 2012 του δήμου Περιστερίου

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του δήμου Περιστερίου απευθύνει προς τους Διευθυντές Σχολικών Μονάδων, τους Εκπαιδευτικούς, τους Συλλόγους Γονέων και Πολιτιστικούς Συλλόγους και Φορείς πρόσκληση για συμμετοχή στις «Μαθητικές Πολιτιστικές Δημιουργίες 2012», οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στο πιο σύγχρονο ανοικτό χώρο του λεκανοπεδίου, που διαμορφώθηκε κατά την πρόσφατη ανάπλαση του Άλσους της πόλης.
Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν το δίμηνο Μαΐου – Ιούνιου του 2012, στα πλαίσια της παράδοσης του νέου «Πνεύμονα Ζωής» στους δημότες της πόλης. Μέσα από συγκεκριμένες μορφές έκφρασης (μουσική, χορός, θέατρο, ζωγραφική κ.α.) τα παιδιά της πόλης μας (σχολεία, σύλλογοι και φορείς) θα παρουσιάσουν τη θαυμάσια καλλιτεχνική τους δουλειά.

Οι μαθητικές δημιουργίες ειδικά εφέτος αναμένεται να ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο. Οι μικροί μαθητές με τη φαντασία τους και τη φρεσκάδα που διαθέτουν θα εντυπωσιάσουν για άλλη μια φορά για την πρωτότυπη σκέψη τους. 

Καλούνται να ενημερώσουν για τη συμμετοχή τους έως τις 10 Απριλίου 2012. Πληροφορίες από τη Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Δήμου Περιστερίου (ΔΕΠΑΔΠ) στα τηλέφωνα 2105779914, 2105779049, e-mail: depadp@yahoo.gr.

Πηγή: diorismos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου