Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Υποτροφίες από το Ίδρυμα Γεωργίου και Ειρήνης Πούμπουρα

Το Ίδρυμα Γεωργίου και Ειρήνης Πούμπουρα ανακοίνωσε την προκήρυξη διαγωνισμού υποτροφιών ως εξής:

1) Δύο (2) υποτροφίες σε πτυχιούχους που κατοικούν ή κατάγονται από τη Δημοτική Ενότητα Άνδρου και μία (1) υποτροφία για πτυχιούχο που κατάγεται από τη Δημοτική Ενότητα Κορθίου Άνδρου για μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα ή το Εξωτερικό για το ακαδημαϊκό έτος 2010 2011.

2) Δύο (2) υποτροφίες σε πρωτοετείς φοιτητές σε Ελληνικά ΑΕΙ ή ΤΕΙ για το Ακαδημαϊκό έτος 2010 2011, που κατοικούν ή κατάγονται από τη Δημοτική Ενότητα Άνδρου και μία (1) υποτροφία για φοιτητή που κατάγεται από τη Δημοτική Ενότητα Κορθίου Άνδρου.

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι:
Α) νεαρά άτομα (άνδρες και γυναίκες) που κατάγονται από τη Δημοτική Ενότητα Άνδρου και τη Δημοτική Ενότητα Κορθίου και κατοικούν στις εν λόγω Δημοτικές Ενότητες της νήσου Άνδρου.
Β) Οικονομικά αδύνατοι (η οικονομική αδυναμία προσδιορίζεται με ανώτατο όριο ετήσιου εισοδήματος, ατομικού και οικογενειακού συνολικά 20.000 ευρώ προσαυξανόμενο κατά 3.000 για κάθε παιδί).
Γ) Ο υποψήφιος υπότροφος σε κάθε περίπτωση πρέπει να έχει απολυτήριο, πτυχίο ή πιστοποιητικό σπουδών με βαθμό τουλάχιστον λίαν καλώς .

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων πρέπει να υποβληθούν απαραιτήτως μέχρι 6.3.2012 στη ΔιεύθυνσηΊδρυμα Γεωργίου και Ειρήνης Πούμπουρα, Χώρα Τ.Κ. 84500 Άνδρος. Πληροφορίες για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στο δικτυακό τόπο του Δήμου Άνδρου 
 
Πηγή: diorismos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου