Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Υποτροφίες από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Η Διεύθυνση Κληροδοτημάτων του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ανακοίνωσε υποτροφίες από τα εξής κληροδοτήματα του.

1. Δωρεά Οικογενείας Α. Αργυριάδη εις μνήμη Πρύτανη Αλκη Αργυριάδη
Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών θα χορηγήσει κατά το πανεπιστημιακό έτος 2011 12, μία (1) υποτροφία, απο τα έσοδα της Δωρεάς Οικογενείας Α. Αργυριάδη εις μνήμη Πρύτανη Αλκη Αργυριάδη σε αριστούχο πτυχιούχο των Νομικών Σχολών των Πανεπιστημίων Αθηνών, Θεσσαλονίκης και Θράκης, άπορο, κατα την κρίση της επιτροπής επιλογής, για νομικές μεταπτυχιακές σπουδές σε Πανεπιστήμιο της Γερμανίας ή Γαλλίας, στον κλάδο του Ασφαλιστικού, Εμπορικού ή Ναυτικού Δίκαιου, για την απόκτηση πρώτου πτυχίου μεταπτυχιακών σπουδών master. Το μηνιαίο ποσό της υποτροφίας ανέρχεται σε ευρω 792.37. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Πανεπιστημίου (Κεντρικό Κτίριο, Πανεπιστημίου 30) μέχρι 23-2-2012 αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Εντυπα αιτήσεων καθώς και περισσότερες πληροφορίες δίνονται από τη Διεύθυνση Κληροδοτημάτων Τμήμα Υποτροφιών και Βραβείων (Σταδίου και Χρ. Λαδά 6, τηλ.210 3689.132 4).

2. Δωρεάς Θ. και Ρ. Λυμπέρη σε μνήμη Ν. Λυμπερη
Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών προκηρύσσει διαγωνισμό, για τη χορήγηση κατα το Πανεπιστημιακό Ετος 2010 -11, απο τα έσοδα της Δωρεάς θ. και Ρ. Λυμττέρη σε μνήμη Ν. Λυμπερη, μία (1) υποτροφία σε πτυχιούχο του Τμήματος Χημείας των Ελληνικών Πανεπιστημίων, κατό προτίμηση του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών (ΕΚΠΑ), για μεταπτυχιακές σπουδές στο Τμήμα Διδακτικής της Χημείας και Νέες Εκπαιδευτικές Τεχνολογίες (ΔιΧηΝΕΤ) του ΕΚΠΑ. Το μηνιαίο ποσό της υποτροφίας ανέρχεται σε 160,00 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Πανεπιστημίου Αθηνών (Κεντρικό Κτίριο, Πανεπιστημίου 30) μέχρι 24-2-2012, αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Εντυπα αιτήσεων καθώς και περισσότερες πληροφορίες δίνονται από τη Διεύθυνση Κληροδοτημάτων Τμήμα Υποτροφιών και Βραβείων (Σταδίου και Χρ. Λαδά 6, τηλ.210 3689.132 4).

3. Κληρονομιά Σπυρίδωνος Μπαλτατζή
Το Εθνικό και Καποδιοτριακο Πανεπιστήμιο Αθηνών θα χο ρηγήσει κατά το πανεπιστημιακό έτος 2011 12, μία (1) υποτροφία με επιλογή, σε άπορο πτυχιούχο Επαγγελματικής η Ανωτάτης Εκπαίδευσης, καταγομενο η εκ πατρικής η μητρικής γραμμής απο το Συρρόκο Ιωαννίνων, από τα έσοδα της Κληρονομιάς Σπυρίδωνος Μπαλτατζή, για ευρύτερες σπουδές στην αλλοδαπή. Το μηνιαίο ποσο της υποτροφίας ορίζεται σε 600,00 ευρω. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν στο Πρωτόκολλο του Πανεπιστήμιου Αθηνών (Κεντρικό Κτίριο, Παν μίου 30) μέχρι 23-2-2012, αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικό. Εντυπα αιτήσεων καθώς και περισσότερες πληροφορίες δίνονται από τη Διεύθυνση Κληροδοτημάτων. Τμήμα Υποτροφιών και Βραβείων (Σταδίου και Χρ. Λαδα 6, τηλ. 210 3689.132 4).

4.Κληρονομιά Ιωάννου Αλεβιζάτου Κοντού
Το Εθνικό και Καποδίστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, προκηρύσσει διαγωνισμό για την χορήγηση, κατά το Πανεπιστημιακό έτος 2011 12, δύο (2) υποτροφιών σε αριστούχους πτυχιούχους όλων των Σχολών και Τμημάτων αυτού, για μεταπτυχιακές σπουδές στο Εξωτερικό ή Εσωτερικό από τα έσοδα της κληρονομιάς Ιωάννου Αλεβιζάτου Κοντού, Το μηνιαίο ποσό υποτροφίας ανέρχεται : 1. Για μεταπτυχιακές σπουδές στο Εξωτερικό σε Ευρώ 700,00 2. Για μεταπτυχιακές σπουδές στο Εσωτερικό σε Ευρώ 350,00 Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Πανεπιστημίου (Κεντρικό Κτίριο, Παν μίου 30), μέχρι 23/2/2012, αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Έντυπα αιτήσεων καθώς και περισσότερες πληροφορίες δίνονται από την Διεύθυνση Κληροδοτημάτων Τμήμα Υποτροφιών και Βραβείων (Σταδίου & Χρ.Λαδά 6, τηλ 210.3689.132 4) 
 
Πηγή: diorismos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου