Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Σεμινάριο physical computing στη Θεσσαλονίκη

Το ΔΥΝΑΜΟ project-space, μετά την πολύ πετυχημένη έκθεση με τίτλο Physical Computing / Δρώμενα Πληκτρολογίου του 2010 (βλ. http://dynamoprojectspace.blogspot.com/2010/05/physical-computing.html), διοργανώνει, σε συνεργασία με το physical computing group | gr, το πρώτο σεμινάριο physical computing στη Θεσσαλονίκη.

Το physical computing group | gr είναι μία ανοιχτή ομάδα ανθρώπων που ενδιαφέρονται να διερευνήσουν αντικείμενα και κατασκευές που απαρτίζονται εξίσου από ύλη και από πληροφορία. Τα αντικείμενα τοποθετούνται και δρουν σε ενός είδους ενδιάμεσο χώρο όπου επιτυγχάνεται κάποια ζεύξη μεταξύ του φυσικού χώρου και των υπολογιστών.
Το physical computing group | gr σε συνεργασία με το ΔΥΝΑΜΟ project-spaceδιοργανώνει ένα σεμινάριο πάνω στις διαδραστικές τεχνολογίες. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από τις 18 Φεβρουαρίου έως τις 20 Μαρτίου 2011. Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν η δομή, οι λογισμικές εφαρμογές, αλλά και οι χρήσεις καινοτόμων διαδραστικών τεχνολογιών.

Στον πρώτο κύκλο (Processing) θα αναλυθούν, παρουσιαστούν και θα υλοποιηθούν εφαρμογές οθόνης (screen based applications). (κόστος: 150 Ευρώ)

Στο δεύτερο κύκλο (Arduino) θα διερευνηθούν και θα υλοποιηθούν αντικείμενα και κατασκευές διάδρασης με τη χρήση ηλεκτρονικών κυκλωμάτων και του μικροεπεξεργαστή Arduino. (κόστος: 300 Ευρώ)

Σε περίπτωση που κάποιος παρακολουθήσει και τους δύο κύκλους το κόστος είναι 400 Ευρώ.
Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται το κόστος αγοράς του kit Arduino.
Τα μέλη του ΔΥΝΑΜΟ project-space δικαιούνται έκπτωση 10% .

Δηλώστε συμμετοχή μέχρι και τις 10 Φεβρουαρίου 2011 στοdynamoprojectspace@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου