Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Special Olympics - Διαπιστεύσεις για την Τελετή Εναρξης

Σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε την Τελετή Εναρξης των Δοκιμαστικών Διοργανώσεων των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011, που θα γίνει την Κυριακή 30 Μαϊου 2010 στις 20:00, στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.
Την Τελετή Εναρξης θα παρουσιάσουν οι ηθοποιοί Γιώργος Καπουτζίδης και Θάλεια Προκοπίου και την καλλιτεχνική διεύθυνση έχει ο Φωκάς Ευαγγελινός. 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν δηλώσουν συμμετοχή στέλνοντας ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας στο press@athens2011.org μέχρι την Τετάρτη 26 Μαϊου προκειμένου να βγει η σχετική κάρτα διαπίστευσης, η οποία θα παραλαμβάνεται από το Ολυμπιακό Κολυμβητήριο, πριν από την έναρξη της Τελετής.

Επίσης, στo πλαίσιο των Παγκόσμιων Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2011, θα πραγματοποιηθούν δοκιμαστικές διοργανώσεις για την πλειοψηφία των αθλημάτων των αγώνων Special Olympics.

Οι δοκιμαστικές διοργανώσεις θα ξεκινήσουν το Μάιο του 2010 και θα ολοκληρωθούν τοv Οκτώβριο του 2010. Οι αγώνες θα γίνουν σε δύο χρονικές περιόδους.

Οι αγώνες της πρώτης περιόδου θα διεξαχθούν από 30 Μαΐου έως 3 Ιουνίου 2010 (με εξαίρεση το μπάσκετ που θα διεξαχθεί 16-18 Ιουνίου, 2010) στο πλαίσιο των Πανελληνίων Αγώνων Special Olympics Hellas και περιλαμβάνει τα εξής 12 αθλήματα: Υγρός Στίβος (Κολύμβηση), Στίβος, Καλαθοσφαίριση, Μπότσε, Ποδηλασία, Ποδόσφαιρο (5x5), Ρυθμική Γυμναστική, Δυναμική Άρση Βαρών, Επιτραπέζια Αντισφαίριση, Χειροσφαίριση, Αντιπτέριση και Πετοσφαίριση.
Στη δεύτερη περίοδο, η οποία θα λάβει χώρα μεταξύ Μαΐου και Οκτωβρίου του 2010, θα συμπεριληφθούν τα εξής 5 αθλήματα: Ιστιοπλοΐα, Μπόουλινγκ, Ιππασία, Τζούντο, Καγιάκινγκ.

Είναι αξιοσημείωτο ότι στις δοκιμαστικές διοργανώσεις θα συμμετάσχουν αθλητές και από το εξωτερικό, γεγονός που θα προσδώσει ένα διεθνή χαρακτήρα στη διεξαγωγή των αθλημάτων ενόψει των Παγκόσμιων Αγώνων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα θα το βρείτε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου