Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Διαδικτυακών Τόπων





Η Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικών "Μιχάλης Δερτούζος" και η "Ελληνική Ένωση για την αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας στην Εκπαίδευση" (e-Δίκτυο-ΤΠΕ-Ε), σε συνεργασία με το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, προκηρύσσουν διαγωνισμό για τη βράβευση σχολικών δικτυακών τόπων Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων.
Ο διαγωνισμός αποσκοπεί στην ηθική και υλική επιβράβευση των σχολικών και των δοικητικών μονάδων (για πρώτη φορά φέτος, πχ Διευθύνσεις και Γραφεία Εκπαίδευσης), καθώς και των  εκπαιδευτικών- δημιουργών, που διατηρούν ποιοτικούς διαδικτυακούς τόπους παρέχοντας εκπαιδευτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.
Ο έλεγχος και η αξιολόγηση των δικτυακών τόπων θα διεξαχθεί στο διάστημα από την 1η Φεβρουαρίου 2010 έως τις 31 Μαρτίου 2010. 
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι Σχολικοί και Διοικητικοί διαδικτυακοί τόποι, που είναι ενεργοί την 31η Δεκεμβρίου 2009 και έχουν ενημερωθεί επαρκώς μέσα στο 2009. Για τους διαδικτυακούς τόπους που φιλοξενούνται εκτός του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου απαιτείται ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής (τα κριτήρια αξοιλόγησης θα αναρτηθούν εγκαίρως στην ηλεκτρονική διεύθυνση του διαγωνισμού).
Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί στις 25 Απριλίου 2010 σε παράλληλη εκδήλωση στο πλαίσιο του "2ου Πανελλήνιου Εκπαιδευτικού Συνεδρίου Ημαθίας" (23-25 Απριλίου 2010).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου